Kotek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 21, 2005 13:33 Kotek

Witam serdecznie wszystkich sympatyków kotów.
Jakiś czas temu do firmy gdzie pracuje przybłąkał się kotek - szary pręgowany. Kotek był starsznie wychudzony. Teraz już lepiej wygląda ale nadal się boi głaskania. Myślałam aby go wziąć do siebie, ale to jest kot który lubi wychodzić na dwór(a ja moieszkam na 4 piętrze). W firmie szefowie niezbyt chętnie patrzą na dokarmianie kota. Czy jest ktoś chętny aby przyjąć kotka do siebie. Najlepiej aby to był ktoś kto mieszka na parterze albo w domku.
Andzik

Post » Śro gru 21, 2005 13:36

Andzik takiego kota można dość łatwo przyzwyczaić do niewychodzenia.

aguś

Od: Czw sty 29, 2004 20:51

Post » Śro gru 21, 2005 13:38 Re: Kotek

Andzik pisze:Witam serdecznie wszystkich sympatyków kotów.
Jakiś czas temu do firmy gdzie pracuje przybłąkał się kotek - szary pręgowany. Kotek był starsznie wychudzony. Teraz już lepiej wygląda ale nadal się boi głaskania. Myślałam aby go wziąć do siebie, ale to jest kot który lubi wychodzić na dwór(a ja moieszkam na 4 piętrze). W firmie szefowie niezbyt chętnie patrzą na dokarmianie kota. Czy jest ktoś chętny aby przyjąć kotka do siebie. Najlepiej aby to był ktoś kto mieszka na parterze albo w domku.

A ja myślę, że jak weźmiesz kotka do siebie, to on będzie barrrdzo szczęśliwy, że w końcu ma ciepły dom, i że nie musi wychodzić na dwór gdzie czycha na niego mnóstwo niebezpieczeństw- nie będzie samochodów, psów, ludzi którzy nie znoszą kotów..
Będzie miał Ciebie, swój kocyk, miseczkę z jedzonkiem, a załatwiać się będzie do kuwety.
Takie koty są najszczęśliwsze na świecie :D
Mam 4 w mieszkaniu na 4 piętrze i mają się świetnie :) Na wiosnę przeprowadzimy się do domku, ale moje koty pozostaną domowymi :) Nie chcę się martwić, że coś może im się stać.. jeżeli będą miały ochotę na spacer, założymy szeleczki i połazimy po trawie :)

Weź kotka do domu, zobaczysz że żadne z Was nie będzie żałowało tej decyzji :wink:
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Śro gru 21, 2005 17:42 o kotku

myślę, że za twoje dobre serduszko ten kotek będzie cię kochał do konca swoich dni,i zrobi wszystko zeby ci sie przypodobać. na pewno się przystosuje i bedzie ci wdzięczny za dom:)))

nazira

Od: Śro gru 21, 2005 9:22