szukam kotka!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 21, 2005 1:05 szukam kotka!!!

SZUKAM BIALEGO KOTKA !!!

witam serdecznie wszystkich!
w zeszlym roku, w lutym musialam uspic swoja Citke, 14letnia czarna w biale latki, cudowna, kochana, madra i czula kotke...
cala nasza rodzina przezylismy to rozstanie, ale nadszedl juz czas, by przygarnac nowe malenstwo.
chcialabym by stal sie czlonkiem naszej rodziny w te swieta, czy zatem ktos z Was moze mi pomoc w tak krotkim czasie?
marzy mi sie biale malenstwo (by nie przypominalo tak bardzo jego poprzedniczki), w latki lub bez, jakiejkolwiek rasy a najlepiej dachowiec, i w miare mozliwosci jak najmlodsze...
za wszelka pomoc z gory BARDZO Wam dziekuje!!
przyszla kocia mama :D
izzyb

Post » Śro gru 21, 2005 1:07 szukam kotka

moj numer telefonu -
0 506 146 658
czekam!!!
izzyb

Post » Śro gru 21, 2005 1:16

skąd jesteś? i napisz to w tytule wątku

z jak najmniejszym maleństwem jest sporo klopotów i pracy - mam nadzieje że wiesz o tym i jestes na to przygotowana? :)
jesli masz chwile czasu to przejrzyj watki na kociarni - sa w nich zdjęcia i aktualne informacje
powodzenia :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro gru 21, 2005 1:39

To nie małe kocie, ale dorosly kocurek, wspaniały, niekonfliktowy i bezdomny :(
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36432

Na prawde tego pana polecam, miałam go w domu, jak on przepięknie mruczy :D
Mój piesek - serduszko u moich stóp [*]

harpia

Od: Sob lis 15, 2003 23:43

Post » Śro gru 21, 2005 1:44 szukam kotka

dziekuje za szybkie odpowiedzi! :D
jestem z Warszawy.
zdaje sobie sprawe z obowiazkow, zreszta moja Citka byla dla mnie swietna nauczycielka :)
jeszcze raz dziekuje Wam za odpowiedzi!
pozdrawiam!
izzyb

Post » Śro gru 21, 2005 9:55

Witaj, od razu zaproponuję nasze białe maleństwo! :D
Mamy do wydania sliczną, puchatą, biało-szarawą kuleczkę. Kociątko niedawno zostało przygarnięte prosto z ulicy, więc jeszcze nie jest w doskonałym stanie zdrowia, ale z każdym dniem jest coraz lepiej!
Koteczka została odpchlona i odrobaczona, obecnie jest intensywnie karmiona w celu nabrania sił i odpowiedniej wagi :). Wet oceniał jej wiek na około 2-3 miesiące.
Najdalej jutro załączymy jej zdjęcie!
W razie gdyby złapała Cię za serce, możemy pomyśleć nad transportem do Twojej miejscowości (mamy samochód na gaz, składamy się na paliwo).
Pozdrawiam serdecznie!
Obrazek

Domino76

Od: Śro paź 05, 2005 8:41

Post » Śro gru 21, 2005 10:35

Hej izzy!
Podsyłam Ci zdjecia naszej białej kulki o której wspominała Ci Domino, wiem, że zdjęcia są niewyraźne zbytnio ale takie tylko mamy na ten moment, Domino postara się po południu o coś bardziej konkretnego :)
A na razie:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro gru 21, 2005 10:43

czesc , zerknij tutaj... mysle,ze to idealny kotek dla ciebie:) A ja oferuje przywiezienie go z Katowic do Warszawy .Co ty na to?:)))))
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36626

podswiadomosc

Od: Pt lis 18, 2005 9:33

Post » Śro gru 21, 2005 10:46

No cóż, małych nie mam, ale w związku z naszą rozmową telefoniczną podsłyam linki do wątków o kotach dorosłych, BARDZO pilnie szukających domków:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36354&start=0 - tu jest opis całej sytuacji i wyjaśnienie skąd ta pilność poszukiwań

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36 ... sc&start=0 - tu są opisy poszczególnych kotów i wszystkie zdjęcia jakie mam do tej pory - z biało-czarnych do przejrzenia Lolita - superpieszczocha, Kluska, Fernando (nie mam na razie zdjęć :( ) i Sroczka - ale ta ostatnia jest dzikawa...

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36571 - to już wątek samej Lolity
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro gru 21, 2005 10:53

Ja mam dwa maluchy w Warszawie, chłopsa i dziewczynkę. Teraz mają 2,5 miesiąca :D
A to chłopiec
Obrazek
Obrazek
i dziewczynka
Obrazek
Obrazek
Vici, Klarcia, Fire Dragon, PD i Asiczek
Obrazek

asiczek

Od: Czw sie 12, 2004 13:23

Post » Śro gru 21, 2005 10:56

A ha, naszą małą, białą kulkę też mamy jak odstawić do Stolicy :)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro gru 21, 2005 11:47 Kociczka piękna biała z szarym ogonem i malutkimi kropkami

Jestem z Warszawy i mam 2 miesięczną koteczkę do oddania do dobrego domu!!
Mruczy za 5 kotów i łasi się co niemiara ale potrafi też być bardzo zabawowa :D . Jak zamknę czasem przez pomyłkę dwrzi od kuchni to miauczy dopóki jej nie usłyszę:)
Naprawdę jest słodka i bardzo chciałabym ją zatrzymać ale niestety mam już dwa kotki. Jej mamę ktoś podrzucił w worku :evil: w zaawansowanej ciąży pod moje drzwi, ale na szczęście znalazła dom ze swoim synkiem (z tego samego miotu co białe cudo) u mojej mamy...
Naprawdę jest kochaniutka. Była już u weterynarza i została odrobaczona i odpchlona. Niestety jescze nie mogę jej zaszczepić, ponieważ niedawno przechodziły lekkie przeziębienie i weterynarz jeszcze nie może ich zaszczepić. Aktualnie koteczka ma dokładnie 2 m-ce i 8 dni(ur.13.10.05r)
Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o ontakt mailem: sylwia@comvid.com.pl lub pod nr tel 0 609 446-395
Pozdrawiam
Kotave

Post » Śro gru 21, 2005 11:47 Kociczka piękna biała z szarym ogonem i malutkimi kropkami

Jestem z Warszawy i mam 2 miesięczną koteczkę do oddania do dobrego domu!!
Mruczy za 5 kotów i łasi się co niemiara ale potrafi też być bardzo zabawowa :D . Jak zamknę czasem przez pomyłkę dwrzi od kuchni to miauczy dopóki jej nie usłyszę:)
Naprawdę jest słodka i bardzo chciałabym ją zatrzymać ale niestety mam już dwa kotki. Jej mamę ktoś podrzucił w worku :evil: w zaawansowanej ciąży pod moje drzwi, ale na szczęście znalazła dom ze swoim synkiem (z tego samego miotu co białe cudo) u mojej mamy...
Naprawdę jest kochaniutka. Była już u weterynarza i została odrobaczona i odpchlona. Niestety jescze nie mogę jej zaszczepić, ponieważ niedawno przechodziły lekkie przeziębienie i weterynarz jeszcze nie może ich zaszczepić. Aktualnie koteczka ma dokładnie 2 m-ce i 8 dni(ur.13.10.05r)
Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o ontakt mailem: sylwia@comvid.com.pl lub pod nr tel 0 609 446-395
Pozdrawiam
Kotave

Post » Śro gru 21, 2005 13:36

A może pomyśl o moich słoneczkach.

To cudowna rodzeństwo kociaków (uratowanych z lodowatych działek z matką), ona delikatna i troszkę nieśmiała jak na księżniczkę Fionkę przystało on mały filozof nabierający niesamowitej werwy w zabawie z ciapką na różwym nosie jednym słowem Gadżecik.
Tak bardzo się kochają, że śpią, bawią i jedzą - ZAWSZE WE DWOJE !!!

Gadżecik jest bardziej stonowany wnosi więcej spokoju do tego związku, a Fionka jest jak mały tajfun żywej energii wiecznie gdzieś biegnie, gdzieś zagląda. Zawsze jest coś co musi jeszcze zdobyć, powąchać ewentualnie zobaczyć.

To takie słodkie kotki i cały czas mam nadzieję że nie będzie trzeba ich rozdzielać. Bo jak da sobie radę Fionka bez Gdżeta i Gadżet bez Fionki.

DAJMY IM WSPÓLNY DOMEK, PROSZĘ Exclamation Exclamation Exclamation

Oba zaszczepione 100% kuwetkowe, do oddania od razu z ewentualnym dowozem. Aktualnie mają ok 3,5 msc. Przed ewentualną decyzją można przyjść i je zobaczyć :) Bardzo zachęcam. Telefon do mnie 509 138 814 lub przez forum

Poniżej post o kotkach i ich zdjęcia
http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php? ... c&start=30 :?
Ostatnio edytowano Śro gru 21, 2005 14:20 przez beatka, łącznie edytowano 1 raz
Bea i Futrzaki - Czaruś i Perełka

MOŻE GDZIEŚ ISTNIEJE LEPSZY ŚWIAT.... DLA TYCH KTÓRYCH KOCHAMY

Obrazek

beatka

Od: Wto sie 17, 2004 12:45

Post » Śro gru 21, 2005 14:18

Może dorosła koteczka Amelka biało ruda ok 1,5 roczku
Obrazek
lub jej malutka córeczka Naomi
Obrazek
Gość