Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
progect pisze:No i co z Miją? Co wet powiedział?
Lena pisze:Ja sie boje ze wiele rzeczy nie wychodzi na USG.
I tak mi zal koteczki, siedzi caly czas w tym transporterku, troche malym... nie mozna jej puscic bo bardzo ciezko ja zlapac i ona bardzo sie przy tym stresuje wiec moze niech siedzi ale tak mi jej zal. Taka biedna byla jak dostala narkoze do badan, malo sie nie powylam...
Lena pisze:.
Boje sie cholernie tego transportu jutro ale ja zawsze sie boje... Chyba do poludnia bede siedziec jak na szpilach, Monika blagam informuj mnie na biezaco... Mam nadzieje ze z Oliwka sie dogadalyscie jakos bo ja dopiero teraz do domu weszlam.
Coz jeszcze... kotka ma brac antybiotyk przez 7do 10 dni
ale oczywiscie zapomnialam dac ronaxan i wyniki. Dosle. tylko prosze na pw adres Oskara. Zabcia poda kilka tabletek ronaxanu wraz z kotem, plus troche zarelka poprosze ja.
Boze kochany, ale ja sie boje... Zawsze mam w takich sytuacjach najczarniejsze scenariusze ze cos sie stanie...
Monika pisze:Lena, spokojnie, tez w nerwach troche jestem. Uda sie i wszystko bedzie dobrze. Bede Ci wysylac duuuuzo smsow.
Udalo mi sie lepiej dograc transport. Mija bedzie w wawie ok 12. Samochod do Wilgi mam zamowiony na 13, jedzie sie jaka godzine. Najpozniej ok. 15 Mija bedzie w nowym domku.
Monika pisze:Po drodze, kolomnie na bazarku kupimy kuwete zwirek, miseczki i co tam jeszcze bedzie potrzebne. Transporterek oddam najszybciej jak sie da. Nie chce Miji przepakowywac w swoj, bo bedzie malo czasu i dodatkowy stres dla kota. Moze na miejscu ksiezniczka wyjdzie, jak nie odbiore zaraz po swietach.
Monika pisze:Planuje na razie zainstalowac ja w jednym pokoiku (domek Oskara ma 4 pomieszczenia). Bedzie tam fotel do spania, kuweta, miseczki i kalryfer. Chlopaki beda do niej zagladac, jezeli zechce (Mija oczywiscie) moze spac z Oskarem. Potem powolutku pozna sie ze swoim nowym krolestwem.
Lena pisze:Kuweta, troche zwirku, suche jedzenie i puszka jada z kotem. Wraz z ksiazeczka i 3 tabletkami Ronaxanu (ma dostawac 1 dziennie najlepiej 10 dni ciągiem). Ja dzisiaj priorytetem dosle Oskarowi wyniki badan wczorajszych (nie ma ich w ksiazeczce, to osobny raport) i dodatkowych 10tabletek Ronaxanu ktore jej kupilam (jakby jakiejs nie zjadla to bedzie na zapas).
Lena pisze:Jak bedzie sie zachowywac w miare spokojnie to dajcie jej pozwiedzac. Ale pomysl z jednym pokoikiem jest super. Mysle ze ona po kilku dniach bardzo sie uspokoi bo u zabci bylo widac ze tak jest.
Jakby co jada z nia jeszcze tabletki hydroxyzyny - wyciszajace. Dzialaja, sprawdzalysmy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anstrzel, Bestol, egw i 332 gości