Medira pisze:Ktos nam chyba dzisiaj z góry sprzyjaNasze dwa ciężkie przypadki znalazly domki uffff
Bo są ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA Aniu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Medira pisze:Ktos nam chyba dzisiaj z góry sprzyjaNasze dwa ciężkie przypadki znalazly domki uffff
Lena pisze:Medira pisze:Ktos nam chyba dzisiaj z góry sprzyjaNasze dwa ciężkie przypadki znalazly domki uffff
Bo są ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA Aniu
Lena pisze:Wiecie ja jestem pesymistka i ja juz mam wizje ze ona ma cos spaprane i trzeba bedzie ja znow kroic... oby wyszlo inaczej... tylko to ze sie dzis potknela i przewrocila to mnie zmartwilo, koty sie nie potykaja raczej...
Monika pisze:Lena, jezeli Mija jest chora, bedziemy caly czas trzymali kciuki i wezmiemy ja tak szybko jak tylko bedzie mozna. W Wildze niestety nie ma lekko z opieka nad zwierzakiem z komplikacjami po sterylce, a najblizsze usg jest w Garwolinie.
Czekamy na wyniki dzisiejszej wizyty u weta.
Monika pisze:Co do wtorku - o ktorej mniej wiecej mozecie byc w wa-wie? Tez poszukam transportu do Wilgi. Jak znajde natychmiast dam znac.
Monika pisze:Co Mija lubi jesc i jaki preferuje zwirek do kuwety?
Pierwsze pare dni spedzi w domku razem z Oskarem, zeby troche do nowego domu przywykla.
Monika L pisze:Po prostu słów mi brak dziewczyny jesteście Wielkie , myślałam że sprawa jest już beznadziejna , a tu taki finał super
Klaudia pisze:Mija miała koci katar prawda?
Tak myślę z tym kuleniem..
już od ponad miesiąca mam problemy z Ozzim, prawdopodobnie to koci katar, który przywlekły do domu moje znajdki, zaczęło się od cieknącego oczka a skończyło na wędrującej kulawiźnie, Ozzy kulał mi to raz na jedną to na drugą nogę, raz przednią raz tylną... potem przestał kuleć, ale dziwnie stawiał tylne nóżki jakoś tak sztywno. Przeszedł kuracje antybiotykową, teraz jest od 20 dni na Scanomune i widzę poprawę.
Może te sztywne nóżki u Miji to też efekt dziwnej odmiany kk??
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google Adsense [Bot], Patrykpoz i 436 gości