KTO ZAPEWNI KOTU WYPRAWKE??LUDZIE Z DOBRYM SERCEM KLIKAJCIE!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 18, 2005 14:35

Słuchajcie uważnie, bo nie będę dwa razy powtarzać: Vertrauen ist gut, Kontrolle ist besser!
Forum to nie miejsce do zabawy!
Toffinek 2005-2020, Chanell 24.04.2015 u mnie od 27.06.2020
Obrazek

matka maruda

Od: Pt lis 11, 2005 10:53

Post » Nie gru 18, 2005 14:53

LadyA pisze:
LimLim pisze:Widać, że się panna nudzi i mocno rozmnaża - LadyA, annamaria...to samo, znane nam już IP.

Admin został już powiadomiony :twisted: :twisted: :twisted:

do twojej wiadomosci : zarejestrowalam nicka kilka dni temu ale zapomnialam hasla ..sprawa z malym rudzielcem jest pilna wiec napisalam posta bez logowania sie..kiedy znalazlam haslo do nicka LadyA
od razu sie zalogowalam ot cala sprawa
:!:

LadyA i annamaria piszą z tego samego IP. Obie mają w swojej liście wykorzystanych numerów IP, numer użyty przez "posiadaczkę kota". NIe ma się więc co dziwić naszej ostrożności :twisted:

Jak się zapomni hasła, należy skorzystać z istniejących pomocy http://forum.miau.pl/profile.php?mode=sendpassword a nie tworzyć nowe byty.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie gru 18, 2005 15:15

nie wiem o co chodzi z tymi samymi numerami IP ... AnnaMaria_ i LadyA to ta sama osoba czyli JA (sprawe wyjasnilam powyzej) ...i nie mam nic wspolnego z 'posiadaczka kota"
A mi nie chodzi o wasza ostroznosc ..zostalam oczernionona jak sie okazuje nie tylko w moim watku (o rudzielcu) ale rowniez i w tym ...nie wiem w ilu jeszcze watkach pojawia sie moj nick ale bardzo mi sie to nie podoba. Poza tym z dyskusji w tym watku str19 ewidentnie wynika ze niby to ja jestem jakas oszustka :evil:

BARDZO DZIEKUJE ZA POWITANIE NA FORUM!!
szczegolnie moderatorom, ktorzy oskarzyli mnie o cos z czym nie mam nic wspolnego.Zycze powodzenia na przyszlosc jesli w taki sposob bedziecie traktowac wszystkich nowych uzytkownikow

LadyA

Od: Śro gru 07, 2005 16:30

Post » Nie gru 18, 2005 15:19

LimLim pisze:LadyA i annamaria piszą z tego samego IP. Obie mają w swojej liście wykorzystanych numerów IP, numer użyty przez "posiadaczkę kota". NIe ma się więc co dziwić naszej ostrożności :twisted:

Jak się zapomni hasła, należy skorzystać z istniejących pomocy http://forum.miau.pl/profile.php?mode=sendpassword a nie tworzyć nowe byty.

wystarczylo wyslac PW lub oficjalnie na forum napisac ze macie z kims problem i musicie mnie sprawdzic tymczasem kilka osob zrobilo jakas nagonke na moja osobe

LadyA

Post » Nie gru 18, 2005 15:26

LadyA, nie obrażaj się, przecież zostałaś przeproszona i wyjaśniono sytuację. Jeżeli czytałaś wątek, to chyba nie powinnaś się dziwić naszej ostrożności i nieufności. Czasem tak jest, że obrywa się niewinnym osobom za jakiegos idiotę (wiem coś o tym, bo sama mam na sumieniu kogoś :oops: ). Ale postaraj się zrozumieć i nie przesadzaj z tą nagonką. Teraz już przecież wiesz, że chodziło nie o Ciebie, tylko o zupełnie inną osobę.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Nie gru 18, 2005 15:27

LadyA pisze:b]BARDZO DZIEKUJE ZA POWITANIE NA FORUM!![/b]
szczegolnie moderatorom, ktorzy oskarzyli mnie o cos z czym nie mam nic wspolnego.Zycze powodzenia na przyszlosc jesli w taki sposob bedziecie traktowac wszystkich nowych uzytkownikow

nie przesadzaj...
szukamy kogoś kto pomijam już że łamie prawo ale może zrobić krzywdę kilku kociakom, mamy o tym wołami pisać żeby nam zwiał i pojawił się gdzie indziej? akurat kilka rzeczy z twoich wypowiedzi i IP bardzo pasowało do tej osoby. zostałaś przeproszona i nie wiedzę powodów do histerii. nikt cie o morderstwo nie oskarżył, w koncu jakiego trzeba mieć pecha żeby na kilku nickach dostac to samo IP co najbardziej bulwersujacy troll na grupie? :roll:

a jak zapomnialas hasła do konta to moglas sie podpisac jako LadyA niezalogowana a nie tworzyc nowe byty, troche to moglo podejrzanie wygladac prawda?
Ostatnio edytowano Nie gru 18, 2005 15:30 przez fruuu, łącznie edytowano 1 raz

fruuu

Od: Wto wrz 13, 2005 11:32

Post » Nie gru 18, 2005 15:29

LadyA, przepraszałam Cię już kilkakrotnie..
Nie chodziło konkretnie o Ciebie, tylko o to samo IP..

Nie obrażaj się na nas.. Zostań z nami i poczytaj jakie numery wyprawiają czasami trolle.. A koty to nie zabawki, tylko żywe stworzenia, stąd nasza ostrożność..
Jeśli bardzo chcesz, to poszukam Ci chociażby wątków HooLi i zobaczysz, skąd bierze się ta nadmierna ostrożność..

No, już.. :D Wyluzujmy wszyscy.. :D

I mam nadzieję, że prawdziwego trolla, który narobił tyle zamieszania, da się porządnie namierzyć i doprowadzić do tego, że poniesie konsekwencje swoich głupich wybryków..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie gru 18, 2005 15:32

Kod: Zaznacz cały
.. AnnaMaria_ i LadyA to ta sama osoba czyli JA

a czy nie wystarczy Ci jeden nick?? wiem wiem zapomnialas hasła....ale to tez nie jest problem.... hasło mozna odzyskac. Skoro jests niewinna a leży Ci na sercu dobro zwierząt nie powinnaś sie unosić. Ja sie nie dziwie że osoby które wkładaja wiele czasu i energi w pomoc zwierzętom dbają o ich dobro. Gdyby na mnie naskoczyły( bo też mnie tu jeszcze nie znają ) podałabym im wszelkie namiary do mnie by mogły sprawdzić moją prawdomównośc.

Norbitka

Od: Czw gru 08, 2005 13:25

Post » Nie gru 18, 2005 15:37

LadyA - na PW wyjaśniłam Ci dlaczego Twój wątek był zablokowany.

Zostałaś na forum publicznie przeproszona.

Pisałyśmy już, że podczas poszukiwań możemy kogoś niesłusznie posądzić, ale gdzie drwa rąbią tam wióry lecą.

Z powodu zabaw trolli było już wiele kłopotów i to właśnie koty na tym ucierpiały. Teraz te wystąpienia nasiliły się. Może przesadzamy, ale musimy być ostrożni.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie gru 18, 2005 15:38

Norbitka pisze:

Gdyby na mnie naskoczyły( bo też mnie tu jeszcze nie znają ) podałabym im wszelkie namiary do mnie by mogły sprawdzić moją prawdomównośc.

o wlasnie, LadyA podaj do siebie nr telefonu albo adres (na pw oczywiscie nie na forum). zadzwonie i sobie pogadamy :)

fruuu

Post » Nie gru 18, 2005 15:59

fruuu pisze:
Norbitka pisze:

Gdyby na mnie naskoczyły( bo też mnie tu jeszcze nie znają ) podałabym im wszelkie namiary do mnie by mogły sprawdzić moją prawdomównośc.

o wlasnie, LadyA podaj do siebie nr telefonu albo adres (na pw oczywiscie nie na forum). zadzwonie i sobie pogadamy :)

coś mi się wydaje, że się lekko pospieszyłyście z przeprosinami... :roll: - czy Ty fruuu masz może podobne zdanie w tej sprawie?
Obrazek Obrazek & Obrazek moja Zosia za TM
Obrazek GG 1227800Obrazek

AnetS

Od: Śro sie 10, 2005 17:30

Post » Nie gru 18, 2005 16:03

AnetS pisze:
fruuu pisze:
Norbitka pisze:

coś mi się wydaje, że się lekko pospieszyłyście z przeprosinami... :roll: - czy Ty fruuu masz może podobne zdanie w tej sprawie?

wstrzymam się jeszcze z odpowiedzią na pytanie ;)

fruuu

Post » Nie gru 18, 2005 16:05

LimLim pisze:LadyA - na PW wyjaśniłam Ci dlaczego Twój wątek był zablokowany.

Zostałaś na forum publicznie przeproszona.

Pisałyśmy już, że podczas poszukiwań możemy kogoś niesłusznie posądzić, ale gdzie drwa rąbią tam wióry lecą.

Z powodu zabaw trolli było już wiele kłopotów i to właśnie koty na tym ucierpiały. Teraz te wystąpienia nasiliły się. Może przesadzamy, ale musimy być ostrożni.

na PW wyjasnilas po tym jak ja ruszylam cala sprawe ale OK zostawmy juz to ...mam nadzieje ze teraz juz bedzie lepiej :)

fruuu pisze:o wlasnie, LadyA podaj do siebie nr telefonu albo adres (na pw oczywiscie nie na forum). zadzwonie i sobie pogadamy

no nie wiem....moze ty tez jestes jakims podejrzanym trollem ..nie podaje adresu obcym a o nr tel tez nie tak latwo :wink:
moze jak sie lepiej poznamy na forum ..pozdrawiam

LadyA

Post » Nie gru 18, 2005 16:07

prawodopodobieństwo przyznania tego samego IP 3 różnym osobom piszącym na forum w tak krótkim okresie czasu jest znikome przy puli adresów, jakimi dysponuje TP SA
poza tym neostrada neostradą, ale ZWASZE można rozszyfrować miasto, przynajmniej województwo, z którego użytkownik danego IP sie łązczy...

ale to tylko moje skromne zdanie...
Obrazek Obrazek & Obrazek moja Zosia za TM
Obrazek GG 1227800Obrazek

AnetS

Od: Śro sie 10, 2005 17:30

Post » Nie gru 18, 2005 16:09

AnetS pisze:coś mi się wydaje, że się lekko pospieszyłyście z przeprosinami... :roll: - czy Ty fruuu masz może podobne zdanie w tej sprawie?

i znowu... :evil:

chyba lepiej bedzie jak sobie dam spokuj z tym forum
:?

LadyA

[poprzednia][następna]