Słuchajcie uważnie, bo nie będę dwa razy powtarzać: Vertrauen ist gut, Kontrolle ist besser!
Forum to nie miejsce do zabawy!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
LadyA pisze:LimLim pisze:Widać, że się panna nudzi i mocno rozmnaża - LadyA, annamaria...to samo, znane nam już IP.
Admin został już powiadomiony![]()
![]()
do twojej wiadomosci : zarejestrowalam nicka kilka dni temu ale zapomnialam hasla ..sprawa z malym rudzielcem jest pilna wiec napisalam posta bez logowania sie..kiedy znalazlam haslo do nicka LadyA
od razu sie zalogowalam ot cala sprawa
LimLim pisze:LadyA i annamaria piszą z tego samego IP. Obie mają w swojej liście wykorzystanych numerów IP, numer użyty przez "posiadaczkę kota". NIe ma się więc co dziwić naszej ostrożności
Jak się zapomni hasła, należy skorzystać z istniejących pomocy http://forum.miau.pl/profile.php?mode=sendpassword a nie tworzyć nowe byty.
LadyA pisze:b]BARDZO DZIEKUJE ZA POWITANIE NA FORUM!![/b]
szczegolnie moderatorom, ktorzy oskarzyli mnie o cos z czym nie mam nic wspolnego.Zycze powodzenia na przyszlosc jesli w taki sposob bedziecie traktowac wszystkich nowych uzytkownikow
.. AnnaMaria_ i LadyA to ta sama osoba czyli JA
Norbitka pisze:
- Kod: Zaznacz cały
Gdyby na mnie naskoczyły( bo też mnie tu jeszcze nie znają ) podałabym im wszelkie namiary do mnie by mogły sprawdzić moją prawdomównośc.
fruuu pisze:Norbitka pisze:
Gdyby na mnie naskoczyły( bo też mnie tu jeszcze nie znają ) podałabym im wszelkie namiary do mnie by mogły sprawdzić moją prawdomównośc.
o wlasnie, LadyA podaj do siebie nr telefonu albo adres (na pw oczywiscie nie na forum). zadzwonie i sobie pogadamy
AnetS pisze:fruuu pisze:Norbitka pisze:
o wlasnie, LadyA podaj do siebie nr telefonu albo adres (na pw oczywiscie nie na forum). zadzwonie i sobie pogadamy
coś mi się wydaje, że się lekko pospieszyłyście z przeprosinami...- czy Ty fruuu masz może podobne zdanie w tej sprawie?
LimLim pisze:LadyA - na PW wyjaśniłam Ci dlaczego Twój wątek był zablokowany.
Zostałaś na forum publicznie przeproszona.
Pisałyśmy już, że podczas poszukiwań możemy kogoś niesłusznie posądzić, ale gdzie drwa rąbią tam wióry lecą.
Z powodu zabaw trolli było już wiele kłopotów i to właśnie koty na tym ucierpiały. Teraz te wystąpienia nasiliły się. Może przesadzamy, ale musimy być ostrożni.
fruuu pisze:o wlasnie, LadyA podaj do siebie nr telefonu albo adres (na pw oczywiscie nie na forum). zadzwonie i sobie pogadamy
AnetS pisze:coś mi się wydaje, że się lekko pospieszyłyście z przeprosinami...- czy Ty fruuu masz może podobne zdanie w tej sprawie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości