Są takie kocury, sztandarowym przykłądem może tu być Drakulek Elli. Byłam, widziałam, niuchałam - badania olfaktoryczne nie wykazały nawet śladu zapaszku kocurzego. Nie wiem, jak to się dzieje, ale fakt jest faktem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
catsnkit pisze:Zadałam kiedys takie samo pytanie jednemu panu na wystawie, a on powiedział, ze jego kocur nie znaczy. Czy to jest w ogóle mozliwe?
Oberhexe pisze:W sumie to nie do mnie pytanie, ale...
Są takie kocury, sztandarowym przykłądem może tu być Drakulek Elli. Byłam, widziałam, niuchałam - badania olfaktoryczne nie wykazały nawet śladu zapaszku kocurzego. Nie wiem, jak to się dzieje, ale fakt jest faktem
Oberhexe pisze:Olatku, Drakula to fenomen po prostu. Pomijając to, ze on nie znaczy - on nie wonieje kocurkiem z kuwety! Juz teraz wiem, ze Hacker takim fenomenem nie będzie, bo z kuwety, tez krytej, czuc coraz mocniej. A chłopak ma dopiero 7 miesiecy
Estraven pisze:Można Olat... Też byłem u Elli, gdzie Drakula miałby pole do popisu - a tymczasem spokój![]()
Z moich Uszek nie znaczył nigdy, od razu nabrał zwyczaju zostawiać wszystko w kuwecie. Owszem, ma to niekiedy swoją moc, ale po sprzątnięciu przestaje woniećInaczej Łatek - jemu zbiera się co jakiś czas, jednak sprawa jest czysto chwilowa. Szybko wraca do "kulturalnych" nawyczków i też korzysta wyłącznie z kuwety (i czasem z wanny
).
Olat pisze:Oberhexe pisze:Olatku, Drakula to fenomen po prostu. Pomijając to, ze on nie znaczy - on nie wonieje kocurkiem z kuwety! Juz teraz wiem, ze Hacker takim fenomenem nie będzie, bo z kuwety, tez krytej, czuc coraz mocniej. A chłopak ma dopiero 7 miesiecy
Może to Ella ma jakies tajemnie sposoby na "odwanianie"?
Oberhexe pisze:Olat pisze:Oberhexe pisze:Olatku, Drakula to fenomen po prostu. Pomijając to, ze on nie znaczy - on nie wonieje kocurkiem z kuwety! Juz teraz wiem, ze Hacker takim fenomenem nie będzie, bo z kuwety, tez krytej, czuc coraz mocniej. A chłopak ma dopiero 7 miesiecy
Może to Ella ma jakies tajemnie sposoby na "odwanianie"?
Jesli ma, to chcę je poznaćNiedługo sie przydadzą. Chyba wezmę Ellę na męki we wtorek/środę
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 72 gości