Bezłapek z Kielc-oraz reszta - Cyryl mnie użarł!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2005 20:03

Poprostu Cyryl to totalny indywidualista :D A jak go wieźliśmy to gadał i wyciągał łepek do głaskania, ale to chyba ze strachu było :?
Pięknie sie chowa, sliczny jest i wogóle fajne te Twoje koty Iburg :wink:
Obrazek

lilith_aga

Od: Sob kwi 23, 2005 16:23

Post » Pt gru 09, 2005 23:16

Pod względem gadania to Cyryl wcale sie nie zmienił. Nadal ma dużo do powiedzenia. A jaki z niego żarłok - słonia by zjadł i śladu by nie było. To jest chyba to co lubi najbardziej.
A w dotyku jest niesamowicie militki jak jedwab połączony z aksamitem. Tylko nie bardzo daje sie głaskac. A Teraz to znowu gonia sie z Odim i tylko słychac tupot łapek, skoki na szafki, szuranie krzeslami itp. Matylda tylko cichutko siedi na parapecie i patrzy przez okno. A te dawa zbuje to jak szalone biegaja. Muszę zapędzic towarzystwo do spania.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pt gru 09, 2005 23:24

Zyczymy dobrej nocki:)

Zaliczyłam dziś pierwsze obrażenia;) kociego pochodzenia, choć nie zadane z rozmysłem.Mały odepchnął się łapkami od mojej dłoni i ciach, krew się polała, a pazurki obcięte 6 dni temu...
A tak to pierdoła ciągle próbuje podgryzać mi ręce, nie mam śladów ale bardzo boli. Teraz szukam sposobu jak temu zapobiec!
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Pt gru 16, 2005 12:41

Cyryl zaczyna miec kształt idealny. Ale nie ma się co dziwic bo żarłok z niego okropny. Je i spi a w przerwach goni sie z Odim czasem podejdzie do Matyldy ale to nadal niedotykalska Pani.
Uwielbia bawic sie sznureczkiem na patyku - była myszka ale jest gdzies w "czarnej dziurze". Ale za to futro ma wspaniałe jedwabiście aksamitne.
Można juz wiecej go głaskać bez natychmiastowych oznak ( w postaci zębów) niezadowolenia. Mruczy najglośniej z wszystkich i najgłosniej upomina sie o jedzenie.
Toaleta
Obrazek

Obrazek

Cyryl i Igor
Obrazek

Odi złosnik. Tak początkowo reagował Odi na zbliżanie się Cyryla. Tego juz nie ma jest gonitwa i pacanie łapkami. Ale krew sie nie leje i futro nie fruwa.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Sob gru 17, 2005 17:07

Super zdjęcia! A zdjęcie z Igorem to :love:
Obrazek

lilith_aga

Post » Nie gru 18, 2005 13:19

Szkoda że na stronce Kieleckiego schroniska nie ma adresu meilowego. Nie wiem kto ta stronke zrobił ale może powinny tam tyc pokazane też zwierzaki które znalazły dom. Wtedy może byłoby więcej osob które chciałbyby zabrać zwierzaka ze schroniska. Lilith_aga czy mogłabyś dać znać do schroniska że Cyryl ma sie dobrze i że jestem zadowolona że go mam. Pozdrawiam
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Nie gru 18, 2005 20:40

Zadzwonie(lub TŻ bo to on dowiadywał sie co i jak z otem ;)) do schroniska i przekaże :D
Obrazek

lilith_aga

Post » Śro gru 28, 2005 19:06

Porobiłam pare fotek moim koteczkom. Nie wyszły tak jak chciałam bo robiłam z lampą, ale trudno.

Cyryl wygrzewający tyłeczek przed kominkiem na fotelu. Poniżej to bokserka Siostry - Beti. Bardzo nie lubi kotów, była uczona przez mojego syna że nie wolno gonic moich kotow. Koty sobie z niej nic nie robiły stale schodziły do salonu i musielismy bardzo wszystkich pilnowac.

Obrazek

Cyryl zaciekawiony co tez wstawilismy do pokoju i co za pileczki tam wisza.
Obrazek

Pomału widać jak Cyryl zaczyna miec idealny kształt. Szkoda że w schronisku w Kielcach nie moga zobaczyc jak teraz Cyryl wyglada.

Obrazek

Odi - starał sie obgryzac choinke
Obrazek

A kto zgadnie kto jest na fotce
Obrazek

Wprawdzie to nie kot, ale prawie, bo wiele sie juz od nich nauczył. A one maja kogo szkolic. Igor
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Śro gru 28, 2005 19:32

Może wywołam choć jedno zdjęcie Cyryla i podrzuce do schroniska? Przy okazji powiadomie ich że z Cyrylem wszystko OK bo jeszcze nie zadzwoniłam :oops:
Obrazek

lilith_aga

Post » Śro gru 28, 2005 19:34

Dzieki Liilith_aga. Byłoby wspaniale. Niech wiedzą że i kalekie koty znajduja domy i sa kochane.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Czw gru 29, 2005 19:39

Dzisiaj koty były w ogrodzie . Była piekna słoneczna pogoda więc, wnieslismy Odiego i Matyldę poniewaz chciałam porobić pare fotek. Jednak one wróciły do domu z predkościa światła. Cyryl tez wyszedł ale stale ustawiał sie tyłem pod światło a poniewaz miałam klapki i tylko ściezke odśnieżoną więc nie chciałam brnąć w śniegu i ma zrobione fotki od tyłu.
Narazie Matylda obserwująca ptaszki w karmiku
Obrazek

Gdyby Matylda wiedziała jaka paskudna fotke, wyglada jak potwora, zrobiła jej pani to obraziłaby sie na miesiąc .
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Iburg

Post » Czw gru 29, 2005 19:51

Bardzo dawno mnie na forum nie było, wchodze, a tu taka niespodzinka :D Strasznie się cieszę, że u Was wszystko dobrze! Cyryl jest przecudny, pozostałe koty także :D
Pozdrawiam!
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Czw gru 29, 2005 19:55

Cyrylek coraz piękniejszy i jest po kociemu bardzo seksowny :lol: .

On ma coś w sobie jak mój Pirat. Tylko, że mój to brzydal, ale obydwaj częściowi inwalidzi. :roll:

Życzę zdrowia kotulkom w Nowym Roku.

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pt gru 30, 2005 7:51

Wspaniała jest ta czwóreczka! :D :love: :love: :love: :love:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt gru 30, 2005 18:25

Dzisiaj to nas solidnie zasypało. Wiec pare śniegowych fotek narazie tylo Cyryl

Przeciez to zielone to było w pokoju, tylko gdzie sa te kolorowe piłeczki, które tak ładnie sie turlały.
Obrazek

Pprzeciez jak patrzyłem przez szybke to widziałem że jadły tam ptaszki, no to gdzie one sa.

Obrazek

A to moje ulubione krzesełko, mogę sobie leżeć i obserwowac ptaszki za oknem
Obrazek

Dlaczego jest tak dużo tego białego, zimnego i mokrego, gdzie ta trawka, zawsze tam była.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Iburg

[poprzednia][następna]