Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magila pisze:Dziś dowiezialam się (pomiędzy westchnieniami pt " znowu mi ktoś glowę zawraca"),że kot został przyniesiony miesiąc temu jako znaleziony, nikt się po niego nie zgłosił, był i jest zdrowy za wyjątkiem tego oka. Nie dostaje leków, tylko mu oko przemywają. Młoda pani weterynarz p. Joanna będzie po urlopie w poniedziałek. Nr tel do schroniska 091-487-02-81.Tel. kom. do pani weterynarz 0-603244001. Wygląda na osobę,ktorą można poprosić o wysłanie kota.
Przykro mi, ale nie mogę pomóc. Wlasnie wzięlam 2 maluchy do domu ze schroniska 3 dni temu. Nietety nikt mnie nie uprzedził o chorobie tam panuja cejWalczę od 2 dni o życie jednego z nich i coraz mam mniej nadzieji.Przy okazji pytanie- czy drugi MUSI zachorować? Jest okazem zdrowia, choć cały czs były razem. Jest jakaś możliwość profilaktyki zanim zachoruje?
Anonymous pisze:To ja magila, coś mi nie idzie z logowaniem![]()
Leczę go od razu jak tylko pojawiły si eoznaki. Dostał parwoglobulinę i chyba wszystko co tylko moj wet miał najlepszego. Drugi dostannie dzisiaj. Pierwszy musiał mieć juz jakieś objawy w schronisku, tylko mi nic nie powiedzieli. U mnie przestał jeśc , wymioty, teraz jest bardzo słaby, nie mogę go niczym nakarmić, bo jakby nie chce przelykać- może nie umiem. Dostaje plyny podskórnie, bo jest maleńki i moj wet mówi że nie ma takiego małego weflonu. Smutno mi
aamms pisze:A w ogóle w schronisku szczecińskim zdarzają się podobno cuda.. np. rosyjskie niebieskie i jeszcze inne "rasowe".. Może warto zainteresować się tym schroniskiem.
Beliowen pisze:aamms pisze:A w ogóle w schronisku szczecińskim zdarzają się podobno cuda.. np. rosyjskie niebieskie i jeszcze inne "rasowe".. Może warto zainteresować się tym schroniskiem.
Schroniskiem interesowal sie i interesuje Pedro, zakladal kilka watkow o kotach do adopcji stamtad.
Zainteresowanie bylo znikome.
aamms niezalogowana pisze:Podnoszę..
Szukamy transportu na trasie Koszalin - Gdańsk..
To wielka szansa dla kicia, że eve zgodziła się dać mu tymczasowy dom..
Anonymous pisze:aamms niezalogowana pisze:Podnoszę..
Szukamy transportu na trasie Koszalin - Gdańsk..
To wielka szansa dla kicia, że eve zgodziła się dać mu tymczasowy dom..
Może komuś wypada w najbliższym czasie trasa Koszalin Gdańsk albo Szczecin - Gdańsk?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości