Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anonymous pisze:Na kiedy potrzebny jest transport
Norbitka pisze:[color=red]
Od tamtej pory nie ma dnia bez wejscia na dogomanie i do was. Czasem zastanawiam sie czy dobrze sie stało. Żyłam w błogiej nieswiadomość. Czy to dobrze? Nie wiem. Na pewno wygodniej. Odkąd zaczełam bywać na forum czuję bezsilnośc wobec tego wszystkiego. Bezsilnośc która męczy ehh.. sama nie wiem jak to nazwac.
.
Norbitka pisze:Marzyłam o persiku a zakochalam sie w ranach i szwach (nie w kolorze)) Najbardziej lubie czarnuchy;)) Ale tak to bywa dziewczyny marza o przystojnych brunetach a zakochuja sie....
Norbitka pisze: Jaka bedzie decyzja odnosnie kotka z Waszej strony taka przyjmę. Najważniejsze jest jego dobro. Ja czekam na niego z otwartymi rękami.
Norbitka pisze:Moje kotki poza gotowanym mieskiem lubią kitiket. Ktos pyta o transport. Z tego co wiem kotek ma miec 19go zdjete szwy wiec po 19tym chyba... dobrze kombinuje?
Norbitka pisze:Poczytam!! Jaskos nie starcza czasu by wszystko przejżec. Co tam sprzatanie biore sie do czytania!!
Mysia pisze:Tak na wszelki wypadek pytam - czy pani D. wie o tym, że szykuje się dom dla kotka?
Norbitka pisze:Będe cierpliwie czekała) Pani D jako wybawca niech decyduje;)) Nawet gdybym miala czekać długo nie wycofuje decyzji raz podjetych . Pozdrawiam
Anonymous pisze:Jedna jest nawet troszeczke szersza od stopnia i jak kot stanie na tym brzegu to kuweta spada. A kryte sa szersze od tych które mam więc nie zmieszcza sie bo będą za szerokie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google Adsense [Bot] i 24 gości