I świetnie się czyta ten wątek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aga1 pisze:Nie chcesz go oddać przypadkiem ???????:1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu::1luvu:
bastet25 pisze:Dziekuje slicznie za slowa otuchy, komplementy i pozdrowienia![]()
p.s. Czy Wasze Koty tez dostaja naglego przyplywu energii i swietnego humoru po zostawieniu kupala w kuwecie??![]()
Darcy zawsze, ale dzis rano zadowolony byl wyjatkowo![]()
...ja rowniez..kiedy nie zostawiajac niczego po drodzedopadlam do drzwi balkonowych, zeby zaczerpnac swiezego powietrza
![]()
![]()
Powoli dochodze do siebie
Aga1 pisze:bastet25 pisze:Dziekuje slicznie za slowa otuchy, komplementy i pozdrowienia![]()
p.s. Czy Wasze Koty tez dostaja naglego przyplywu energii i swietnego humoru po zostawieniu kupala w kuwecie??![]()
Darcy zawsze, ale dzis rano zadowolony byl wyjatkowo![]()
...ja rowniez..kiedy nie zostawiajac niczego po drodzedopadlam do drzwi balkonowych, zeby zaczerpnac swiezego powietrza
![]()
![]()
Powoli dochodze do siebie
No właśnie ... Nie ma to jak po zesmrodzeniu się w kuwecie przelecieć przez całą chałupę z prędkością światła ....Najlepiej tratując jeszcze wszystkich po drodze ...
dzioby125 pisze:Te oczy zniewalającudny jest
Pamietam jego historię!! W Poznaniu najczęściej polecany jest dr Dąbrowski z ul. Zbąszyńskiej, ja korzystam z usług kliniki na Mieszka 1, ale ona ma bardzo złą renomę i teraz trochę dziwnie brzmi, że ja nadal tam leczę
A Wy u którego weta byliście?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości