» Pon gru 12, 2005 21:33
Do wszystkich
Przede wszystkim za wpłaty chciały podziękować:
1. Koty Sybilli
2. Emanek
3. Gwizdusiowa
4. Agusia
5. Puszek
6. Oneczka, Onet
7. Kleksio
8. Szaraczek
9. Pstryk
10. Maksio i Zbój
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
Dzięki tym wpłatom zebrało się na koncie 626, 64 zł. To naprawdę nieźle. Z tych pieniążków przelałam na konto Agi (która zrobi zakupy grubsze) 500 zł (na mięso dla kotów, które dostarcza p. Kurpiel i na zakupy puszki, śmietankę itd. itp).
Za 80 zł mamy zamiar kupić p. Hance trochę rzeczy dla niej, tzn. jakąś kawę, czekoladę, wino) tak, żeby w święta nie tylko koty coś miały.
Po drodze do p. Hanki wstąpimy do Zutor i odbierzemy te mnóstwo wspaniałości, które zebrała. Zutor, a może wybrałabyś się z nami? Poznałabyś p. Hankę i zobaczyła wszystko na własne oczy. A tak on the margin, nie krępuj się i pisz na pw, zawsze odpowiemy, a powiadomienia z wątku nie zawsze dochodzą, jak pisałam.
Jeśli chodzi o Gwizdusiową, nie jest jeszcze ciachnięta, sterylka kosztuje 50 zł.
Jeśli chodzi o zdrowie kotów, to zdaje się, że nie jest najlepiej, nie bardzo mogłam zrozumieć, bo gubił się zasięg. Dokładnie napiszemy po wizycie.
Nie mogę złapać wetów z lecznicy, do której chodzi p. Hanka. Odebrała jakaś straszna kobieta, (ponoć właścicielka) z którą nie sposób było się dogadać. Napisałam maila do wetów i czekam na odpowiedź. Z tego, co mówiła p. Hanka dług urósł do ok. 400 zł . Za co, nie wiem, poprosiłam, żeby wylistowali, za co tyle skasowali. Wiem też, że są jakieś b. poważne problemy z mamą p. Hanki. Spróbuję jutro jeszcze raz do niej zadzwonić i wypytać.
Na razie pozdrawiam wszystkie ciocie i wszystkich wujków
Ania