Na imię mam Kleksik-a mój domek gdzie? Już sie znalazł:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2005 17:46 q_ink

Powodzenia, kleksiku! i czekam na wieści z domku.
Gość

Post » Pt gru 09, 2005 19:54

Trzymam kciuki :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt gru 09, 2005 20:52

buuu to już jutro :( już jutro opuści mnie słodki, delikatny, cudowny Kleksik :( już nigdy nie wskoczy do łóżka pomruczeć mi kołysanek na dobranoc. ..

z drugiej strony bardzo się cieszę że znalazł ciepły domek :D ... tylko gdzies tam w serduchu znowu smutno...z resztą wiecie jak to jest

A na Kleksika czeka już w nowym domku wyprawka :D
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Sob gru 10, 2005 13:49

z tego co wiem Kleksik pojechal. Teraz tylko kciuki za szybkie zaaklimatyzowanie sie w nowym domu i wielka milosc nowych rodzicow :)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Nie gru 11, 2005 21:46

Kleksik od wczoraj w domku :D
Nowe kleksikowe ludzi cierpliwi i wyrozumiali dla kotka którego najlepszym przyjacielem został odkurzacz a dokładnie kryjówka za nim.
Mam nadzieje że się pojawią na forum :D i opowiedzą Wam osobiście co tam u Kleksika słychać :D

PS. Spodziewana jest zmiana imienia Kleksa na......

berni

Post » Nie gru 11, 2005 21:49

trzymam mocno kciuki za domek i Kleksika (jakkolwiek by go nie nazwali)
quink

Post » Nie gru 11, 2005 22:19

quink pisze:trzymam mocno kciuki za domek i Kleksika (jakkolwiek by go nie nazwali)

Ja też. Nieustannie. :ok: :ok: :ok:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Nie gru 11, 2005 22:53

no i niech przyzna sie osoba która powiesiła ogłoszenie o Kleksiku na os. Podwawelskim w Krakowie? :D
dzięki temu dom się znalazł :D :D :D
a ja dziekuje wszystkim którzy kibicowali Kleksikowi w jego poszukiwanaich, trzymali kciuki i porozklejali ogłoszenia
:1luvu: DZIĘKUJE BARDZO BARDZO :1luvu: :1luvu:

berni

Post » Pon gru 12, 2005 0:31

Z Podwaweskiego? Poważnie? Ja tam wieszałam, ale może jeszcze ktoś. Anyway, bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, że domek się znalazł. I mam nadzieję, że Kleksikowi dobrze bedzie.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon gru 12, 2005 18:52

queen_ink pisze:Z Podwaweskiego? Poważnie? Ja tam wieszałam, ale może jeszcze ktoś. Anyway, bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, że domek się znalazł. I mam nadzieję, że Kleksikowi dobrze bedzie.

no z podwawelskiego, gdzies koło abc jakas wielka tablica z ogłoszeniami. własciwie juz było zaklejone tylko wystawała karteczka do odrywania z napisem "kotek szuka domu"... i potem był telefon, a potem mail ze zdjeciami (bo było zaklejone) a potem jest Kleks w nowym domku :D

DZIĘKI BARDZO BARDZO PRZYNIOSŁAŚ SZCZESCIE KLEKSIKOWI

ps. Możemy liczyć na dalszą współprace? Przynosi szczeście moim kotuchom :D

berni

Post » Pon gru 12, 2005 21:46

No to moje ogłoszenie :dance: A tablica faktycznie wielka, bo to ściana ;) Odsłaniałam je i tak, kiedy mogłam, ale to takie chodliwe miejsce jest, więc ciągle ktoś coś wiesza.
Bardzo się cieszę, że się udało. Zwłaszcza, że Kleksik mnie zauroczył od razu i pewnie sama bym go wzieła, gdybym się nadawała na dom dla kota.

Jasne, że możesz :wink:

Czy z domku są już jakieś wieści? Jak ma na imię?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw gru 22, 2005 19:48

queen_ink pisze:
Czy z domku są już jakieś wieści? Jak ma na imię?

Kleks ma nowe imię- Benek
a wieści są dobre i te mniej dobre
fragment z maila od nowego Kleksikowego domku "....Podsumowanie pierwszego tygodnia pobytu Benka wypadło bardzo dobrze [haha] . Szybko zorintował się, że chowanie się za odkurzaczem na schodach to niezbyt dobry pomysł, bo można go tam bez trudu złapać. Przeniósł się zatem pod moje łóżko! Po zastosowaniu metody "chesz czy nie, ale spędzasz ze mną pół dnia w pokoju bez możliwości ukrycia się", Benek stwierdził chyba, że nie jesteśmy takie straszne i zrobił się kotem zadowolonym z życia. Do tej pory starałam się go nie łapać na siłę, żeby nie zrażać go do siebie:). Kilka razy przyszedł już sam na kolana[hehe] ale jak narazie widok wyciągniętej ręki pobudza go tylko do ucieczki. No cóż-popracuje się powoli i nad tym! Benek prowadzi typowo studencki życie czyli preferuje bujne życie noce. Biega(robiąc hałas jak stado dzikich koni) i przede wszystkim POLUJE na wszystko co sie da(łącznie z własnym ogonem i naszymi nogami wystającymi spod kołdry ). Cieszymy się, że ma taki fajny koci charakterek!..."

a gorsze... dziewczyna dostała alergii czego nigdy wczesniej nia miała a do czynienia z kotami miała, na szczescie narazie po lekach nic sie nie dzieje i oby tak dalej :ok:

berni

Post » Czw gru 22, 2005 20:37

to fajnie, że się ośmiela :)
a co do alergii, to mam nadzieję, że będzie dobrze. może to coś innego niż alergia, tylko podobne objawy daje? sama jestem alergikiem, a przez 10 lat opiekowałam się maine coonką, więc futro fruwało wszędzie :) w dodatku kotucha uwielbiała ze mną spać.
tak czy inaczej, cały czas trzymam kciuki :)
queen_ink niezalogowana

[poprzednia]