Czarny mały Toś szuka domu. ELBLĄG. Od str. 5

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 03, 2005 23:04

Ylva pisze: Probowalam zdrobnic to imie ale mi sie nie udalo :lol: jedynie z Wojenka jest to mozliwe bez straszliwego zgrzytu :lol: Uwielbiam wasze pomysly na imiona :king:

Pomorek :)
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie gru 04, 2005 12:29

Fajnie Maryla :lol:

jak sie miewa Pomorek :lol: Kordonio?

i nowy, srebrny :1luvu:

tu juz przygotowuje sie psychicznie na zdjecia, poniewaz mam sentyment ogromny do srebrnych kotow...
moze w ogole nie powinnam ich ogladac?

:|

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Nie gru 04, 2005 20:16

Pumper pojechał do Oli 25 do Wejherowa- juz jest zadomowiony :D

I przywieźliśmy Pomora- wyrósł na wielkiego kota- jest większy od wszystkich moich kotów, a ma dopiero 8 miesięcy 8O
Jest przekochany- daje buzi, łasi się, był niesamowicie grzeczny w pociągu.
No.
I gdy wypuścilismy go z transportera najadł się i poszedł zrobić piękną kupe do kuwety 8O :!:
Jestem w szoku.

Jest śliczny. Mam jego zdjęcia z przed dwóch miesięcy:
Obrazek Obrazek Obrazek

A HorseTheSecond to drugie cudo- ociera się o nogi, tńczy i łasi, kiedy tylko wejdziemy do niego do łazienki :)

Tymczasem Pomór bawi się naszymi kotami :lol: One uciekają w popłochu przed nim, a on z okrzykiem "O! Jaka ładna kotka!" gania je po całym domu :)
Ostatnio edytowano Czw gru 08, 2005 22:03 przez kordonia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pon gru 05, 2005 11:57

kordonia pisze:
/.../ HorseTheSecond to drugie cudo- ociera się o nogi, tńczy i łasi, kiedy tylko wejdziemy do niego do łazienki :)
/.../

Kolejny straszny, dziki kot
Musli byc fantastyczny :1luvu:
zdjeeeecia :wink:

A Pomor jest sliczny :!: Jakos mi sie kojarzylo ze byl bury, a on taki laciatek.. w smokingu... I z wasikiem :1luvu:
Mam nadzieje ze juz mu korzystanie z kuwety zostanie ( Moze potrzeba mu bylo tylko troche akceptacji? )

Ylva

Post » Wto gru 06, 2005 10:38

No, HorseTheSecond jest cudny- nie dość, ze piękny do kwadratu, to jeszcze idealnie przekochany. Do wczoraj siedział jeszcze w łazience, ale musiał ją zwolnić, bo mamy kolejne znajdy, i przeniósł się do naszej sypialni- całą noc przeleżał na poduszce wciśnięty między TŻ-ta i mnie :D

Obydwa chłopaki już bez jajek- wczoraj w ogóle mieliśmy bardzo koci dzień, bo nie dośc, ze wzięliśmy do domu nowe dwie piwniczanki o wspólnym imieniu Tosia, nie dość, że udało się nam wyadoptować MaruMurka, który był w domu tymczasowym u Lulka, to jeszcze jechaliśmy do wetki z czterema kontenerkami. Ludzie wytrzeszczali na nas oczy :lol:

Chyba musze pozakładać nowe wątki naszym cudom :)
Obrazek

kordonia

Post » Wto gru 06, 2005 11:20

kordonia pisze:nowe dwie piwniczanki o wspólnym imieniu Tosia,

To jest rekordowy szczyt bycia zajętym przez koty :D Nawet nie ma czasu nadać im imion :D Się usmiałam z tego :D
Na poważnie to jestem pod nieustającym wrażeniem działalności.
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Wto gru 06, 2005 11:43

Catrina pisze:

To jest rekordowy szczyt bycia zajętym przez koty :D Nawet nie ma czasu nadać im imion :D Się usmiałam z tego :D

:lol: :lol:

ja mysle od razu o Sabinkach Zuzy, wiec to moze byc zabieg celowy :D Mam nadzieje ze przyniesie im szczescie :ok:

Ja chce zobaczyc zdjecia HorsaTheSecond :crying:

Co wasze koty na to ze przybysz tak bezczelnie poczul sie jak u siebie?
Pozdrawiam serdecznie :D

Ylva

Post » Wto gru 06, 2005 14:25

Catrina pisze:

Tak, to wszystko jest zamierzone. Ja nawet jeszcze nie wiem, jakiej płci sa maluchy, ale pani karmicielka, która je karmiła, powiedziała, ze one nazywaja sie Tosia :lol:
Według mnie to jest genialne- Tosia w dwóch osobach boskich :lol: Jedna Tosia o ośmiu nóżkach, dwóch głowach i dwóch sercach :lol:

Ilva, ja się postaram o zdjęcia HorseTheSecond, specjalnie dla Ciebie :) , ale wiesz, jak to u mnie jest- brak cyfrówki w zawodzie kociej adopterki jest jednak uciążliwy ;)

Nasze koty jeszcze nie bardzo wiedzą o istnieniu srebrnego. Co najwyżej przeczuwają jego zamkniętą obecność. Nie pokazaliśmy go im- jest odizolowany. One na razie są zdegustowane obecnością Pomora.
Albowiem Pomór jest to kot niefrasobliwy i bezstresowy. Traktuje nasze wszystkie koty jako swoje własne ulubione zabawki. Podobnie jak nas, myszki, piłki i drapak- uważa, ze wszystko, co jest w tym domu, jest na jego cześć :lol:
Obrazek

kordonia

Post » Wto gru 06, 2005 14:28

kordonia pisze:Pomór jest to kot niefrasobliwy i bezstresowy. Traktuje nasze wszystkie koty jako swoje własne ulubione zabawki. Podobnie jak nas, zabawki i drapak- uważa, ze wszystko, co jest w tym domu, jest na jego cześć :lol:

Kochany :love: Pomorek
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Wto gru 06, 2005 14:30

kordonia pisze:
Ilva, ja się postaram o zdjęcia HorseTheSecond, specjalnie dla Ciebie :) ,

:Ikona dumna i oczekujaca:
:lol:

kordonia pisze:Nasze koty jeszcze nie bardzo wiedzą o istnieniu srebrnego. Co najwyżej przeczuwają jego zamkniętą obecność. Nie pokazaliśmy go im- jest odizolowany. One na razie są zdegustowane obecnością Pomora.
Albowiem Pomór jest to kot niefrasobliwy i bezstresowy. Traktuje nasze wszystkie koty jako swoje własne ulubione zabawki. Podobnie jak nas, zabawki i drapak- uważa, ze wszystko, co jest w tym domu, jest na jego cześć :lol:

Super kot :ok: On musi czuc ze u was jest fajnie i ze tu lubia koty :D
A jak kuweta?

Ylva

Post » Wto gru 06, 2005 14:30

Boze, ten wielki kot to jest tamten maly lazienkowy Pomorek?...o_o

Kordoniu obudz mnie... 8O . Stylon taki jest, no, moze wiecej go troche..;)
podziwiam was ciagle za serce jakie dajecie tym kotom..

I nieustajaco trzymam kciuki za domy dla calej ferajny. Z przekochanym Pomorkiem wlacznie.
Gość

Post » Wto gru 06, 2005 14:31

jak sie latwo domyslic to byla nezumi niezalogowana..jak ja kocham fanaberie tego forum... :roll:
nezumi_

Post » Wto gru 06, 2005 14:37

Ilva! Pomór oczywiście jest w 100% kuwetowy. Przez ten czas ani razu nie spudłował. I usypuje przepiękne górki.

I jak tu nie uwierzyć, ze niektórzy ludzie są dziwni? :roll:
Obrazek

kordonia

Post » Czw gru 08, 2005 21:53

HorseTheSecond:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Ylva! To jak, zakładać chipa i wyrabiać paszport? ;)
Ostatnio edytowano Czw gru 08, 2005 22:10 przez kordonia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kordonia

Post » Czw gru 08, 2005 22:09

1/2 TOSI :

Obrazek Obrazek
Obrazek

kordonia

[poprzednia][następna]