Ylva pisze: Probowalam zdrobnic to imie ale mi sie nie udalojedynie z Wojenka jest to mozliwe bez straszliwego zgrzytu
Uwielbiam wasze pomysly na imiona
Pomorek

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ylva pisze: Probowalam zdrobnic to imie ale mi sie nie udalojedynie z Wojenka jest to mozliwe bez straszliwego zgrzytu
Uwielbiam wasze pomysly na imiona
kordonia pisze:
/.../ HorseTheSecond to drugie cudo- ociera się o nogi, tńczy i łasi, kiedy tylko wejdziemy do niego do łazienki
/.../
kordonia pisze:nowe dwie piwniczanki o wspólnym imieniu Tosia,
Catrina pisze:kordonia pisze:nowe dwie piwniczanki o wspólnym imieniu Tosia,
To jest rekordowy szczyt bycia zajętym przez kotyNawet nie ma czasu nadać im imion
Się usmiałam z tego
![]()
Na poważnie to jestem pod nieustającym wrażeniem działalności.
Catrina pisze:kordonia pisze:nowe dwie piwniczanki o wspólnym imieniu Tosia,
To jest rekordowy szczyt bycia zajętym przez kotyNawet nie ma czasu nadać im imion
Się usmiałam z tego
![]()
Na poważnie to jestem pod nieustającym wrażeniem działalności.
kordonia pisze:Pomór jest to kot niefrasobliwy i bezstresowy. Traktuje nasze wszystkie koty jako swoje własne ulubione zabawki. Podobnie jak nas, zabawki i drapak- uważa, ze wszystko, co jest w tym domu, jest na jego cześć
kordonia pisze:
Ilva, ja się postaram o zdjęcia HorseTheSecond, specjalnie dla Ciebie,
kordonia pisze:Nasze koty jeszcze nie bardzo wiedzą o istnieniu srebrnego. Co najwyżej przeczuwają jego zamkniętą obecność. Nie pokazaliśmy go im- jest odizolowany. One na razie są zdegustowane obecnością Pomora.
Albowiem Pomór jest to kot niefrasobliwy i bezstresowy. Traktuje nasze wszystkie koty jako swoje własne ulubione zabawki. Podobnie jak nas, zabawki i drapak- uważa, ze wszystko, co jest w tym domu, jest na jego cześć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości