Biegunka i wymioty - to normalne po szczepieniu?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 25, 2005 21:42

Wczoraj obserwowałam uważnie Bigosa i na szczęście po południu jego samopoczucie zaczęło się poprawiać. Wieczorem był już prawie sobą, biegunka się skończyła bo chyba nie miał z czego jej produkować... nic wczoraj nie zjadł. Wymioty też miały miejsce tylko raz (choć co prawda porządnie...).
Dziś wygląda już na zdrowego, kupka była troszkę jakby jaśniejsza i bardziej miękka niż zazwyczaj, ale to zdecydowanie nie biegunka :) .
Jadł z apetytem, więc myślę że najgorsze za nami...
Dziś się normalnie bawił i biegał. Hurra! :D
Dziękuję wszystkim za troskę i odzew.
Obrazek

Domino76

Od: Śro paź 05, 2005 8:41

Post » Pt lis 25, 2005 23:10

Po pierwsze tym wetem jest mój mąż. Po drugie cena nie gra roli. Po trzecie napisanajest rzymska IV, ale rzeczywiście uodparnia przeciwko 5 chorobim. Po czwarte chcę, by koty były zaszczepione także przeciwko białaczce, to nasz wybór, jako lekarzy weterynarii.

malagos

Od: Pon wrz 05, 2005 20:54

Post » Pt lis 25, 2005 23:55

ok, jak napisałaś że to była decyzja weta to wydało mi się że masz na myśli "poszłam do weta a on mi dał taką szczepionkę i powiedział że jest najlepsza". poza tym napisanie żę szczepisz piątką sugeruje nazwę szczepionki raczej :)

fruuu

Od: Wto wrz 13, 2005 11:32

Post » Sob lis 26, 2005 14:37

Aż sie balam raniutko wejść do kuchni, gdzie ulokowane są kotki z mamusią (i dwa maluszki na wykarmieniu)! Co zastanę, w jakim są stanie. A tu niespodzianka, 3 pary małych oczek wpatrzone we mnie i proszące o śniadanko! A w południe już zabawa, ogólne szaleństwo, przewrócenie kosza na śmieci, wdrapywanie sie na półki, męczenie dostojnej matki, czyli normalka. Uffff, chyba po strachu!

malagos

Od: Pon wrz 05, 2005 20:54

Post » Sob mar 12, 2016 16:00 Re: Biegunka

Mój Kociak po biegunce mało pije ,dużo śpi , je normalnie .
Wczoraj zauważyłam że moja roczna kotka dostała rozwolnienia prawdopodobnie zjadła coś , jest kotem wychodzącym więc trudno mi ja upilnować , dziś rano podałam jej węgiel aktywny raz rano i po tej dawce jeszcze robiła kupkę żadką , po następnej dawce pare godzin później się uspokoiło , ale mniej pije , prawie wq , je normalnie ,dużo śpi i właśnie to mnie niepokoi że tak dużo śpi i mało pije ? Macie jakieś rozwiązania lub przypuszczenia czemu tak się dzieje ? Czy węgiel mógł jej zaszkodzić czy tylko odpoczywa po biegunce poprostu ?

Miaija1995

Od: Sob mar 12, 2016 15:23

[poprzednia]