Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Domino76 pisze:Witam,
Mój Bigosek został we wtorek wieczorem zaszczepiony po raz drugi. Między pierwszym a powtórnym szczepieniem był spory odstęp czasu, ale musieliśmy najpierw wyleczyć świerzba.
Szczepionka, którą dostał, ma oznaczenie Fel-O-Vax IV.
W środę Bigos był taki trochę niewyraźny, dużo spał i nie miał ochoty na żadne zabawy. A dziś rano okazało się, że ma biegunkę. Biega do kuwety co kilkanaście minut, zostawiając za każdym razem odrobinkę półpłynnej i mocno śmierdzącej kupki. No a przed chwilą zwymiotował mi całą treścią żołądka, czyli przetrawionym RC dla kotów powyżej 4 miesiąca.
No martwię się, on pierwszy raz ma biegunkę... Kot jest też niespokojny, pomiaukuje i co chwilę zmienia miejsce leżenia.
Powiedzcie, czy to normalne objawy po szczepieniu?
hszalkowska pisze:Mój Smyk szczepiony tą samą szczepionką wczoraj .JEST BARDZO CHORY!!!
Co za świńska szczepinka. Biedna Smykusia ma gorączke wymiotował jest cały obolały lezy w sypialni pod kołdrą i widać że ma wszystkiego dosyć.
malagos pisze:Jak dobrze,że tu zajrzałam! Moje 3 koteczki mają 8 tygodni i dziś w południe dostały tę szczepionkę, ale "piatkę". Teraz dwa nie chcą jeść, trzeci trochę pojadł, ale poszedł w kacik spać, jeden zapłakał przy wzięciu na ręce.........Cala trójka osowiała, smutna. Już zaczynam sie martwić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 201 gości