wrocilem wlasnie od weta, strongholda prawidlowo zaaplikowalem na kark... niedlugo zaczniemy polerowac uszy, choc juz malo tego jest, walczymy ze swierzbem dosc dlugo, ale efekty sa mam nadzieje, ze juz za tydzien nie bedzie sladu po tym swinstwie.
Pozdrawiam!! Prosze o komentarze do fotek Jak sie prezentuja
ona ogolnie jest zadziorna poza tym teraz sobie slodko spi.. i jak zawsze jest od 11-3 nad ranem bedzie pajacowanie po calym mieszkaniu..... ale taki urok kociego maluszka
ostatnio cos czesto tak sie zachowuje coraz bardziej glupieje... i pewnie beda coraz wieksze straty zreszta co kiedys wydawalo mi sie niemozliwe, tzn. zeby kot wskoczyl na lodowke z ziemi, ktora ma 120cm... no ale sie pomylilem teraz wszystkie meble sa obskakane a dom jest istnym torem przeszkod skacze nad wszystkim jak zajac
Ale i ile daje przyjemnosci Duzym.. to dopiero frajda ogladac jak tak Tajfun Tatra lata i psioci.. Nam koty zastepuja telewizor.. Mozna patrzec jak rozrabiaja godzinami...
ale jak spi to jak najslodszy aniolek pewnie za kilka godzi sie obudzi i znowu to samo ale fajnie sie patrzy, bo czesto biega bokiem nastroszona i np jak sie cofa t nie patrzy gdzie i zawsze o cos sie lekko obije ;]
dzisiaj pospalam sobie 6 godzin i zaczynam pajacowac. nie wiem kiedy skoncze no to mam fajne widoczki pozdrawiam.. chcecie fotki to patrzcie wyzej i na poprzedniej stronie
dzisiaj, po 2 dawce strongholdu po swierzbie ani sladu !!!
jesli chcecie fotki to 1 strona pozdrawiam i zapraszam do komentowania na temat tej pajacowki
Śliczna masz tą kicię, ale te mieszanki, które jej serwujesz (niestety nie mam odpowiedniej ikonki) Ta z postu w temacie Whiskas, kk była chyba najlepsza i powaliła mnie na łopatki:wink: