Moderator: Estraven
carmella pisze:obejrzałam Lilaka pod ogonem i on teraz wyglada jak ... panienka![]()
A mial takie śliczne pomponikiBuuuu troche zal...
![]()
Lilo miał zabieg rano, o 10.00 juz był wybudzony, ale jeszcze wieczorem sie zataczał. Owszem nie miał tej narkozy z wybudzaczem potem, ale w sumie zdziwiona byłam, że tak go długo trzyma. dałam mu wieczorem trochę jedzenia, ale zwrócił. Dopiero dziś z rana zjadł chrupki, bo tacka animondy okazała się być bleeee.
tfu tfu, zeby nie zapeszac - spałam do 5.45 - tak jak planowo mialam spac
moni_citroni pisze:Super zdjecia
A jaki Lilo ma grubasny ogon![]()
carmella pisze:W piatek dostalismy paczke ze e-sklepu. Radosc wielka.
Przyszedl Hill's Oral Care, ktory do tej pory byl pochlaniany - paka 2 kilowa okazala sie niejadalna.
Do tego kupilam RC beauty and fit - promocyjne opakowanie.
I jeszcz Sanabelle elegance - mala paczke, bo to rybne i moje koty az tak nie przepadaja.
No i tak Hill's niejadalny. RC i Sanabelle byl z poczatku zjadany. Ale w sumie od weekendu. Lilo strail apetyt. Chrupki nie za bardzo, wolowina nie za bardzo, kurczak tez nie, gotowiec typu gimpet shiny cat - nie, animonda nie, goirmet nie.
Podziubie troche i odchodzi.
Pola ma raj, bo ze jej za bardzo nie smakuja chrupki to wiem, ale gotowce to jest to.
Lilo ma jakby twardy brzuszek. Kupe chyba robil (nie wiem za bardzo ktora kupa ktorego kota; tzn niby wiem, ale reki sobie bym nie dala uciac) - jednak te co znalazlam dzis i wczoraj byly suche bardzo. Dostal 5 cm parafiny, a Pola na razie siemie lniane. Podejrzenie padlo na rc, bo juz czytalam , ze zatykal.
Mam nadzieje, ze jak Lilo zrobi duza kupe to apetyt wroci.
nie wiem co mu jeszcze moze byc. Byl kastrowany 3 tyg temu. Zabieg poszedl gladko, a na doopci nie ma sladu ze cos sie dzialo. Mial przy okazji robione badania krwi i wyszly dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5, Nul i 225 gości