Rany, przeczytałam cały watek
kocio jest prześliczny! (nawet bez futerka), slodkosci!
Trzymam kciuki za zdróweczko i przede wszystkim apetycik!
kurcze, gdyby nie te nerki "odfutrowanie" byłoby latwiejsze!
A jak sprawa ze stalym domkiem?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
becik pisze:A jak sprawa ze stalym domkiem?
Beata pisze:kurcze, jakby go podtuczyc...
Jana pisze:MM jest po obfitej kolacji - właśnie zjadł ćwierć tacki animondy dla nerkowcówTo dotychczasowy rekord (oprócz pierwszych dwóch dni, kiedy zmiatał absolutnie wszystko co dostał).
Przed kolacją MM przyszedł do nas oglądać telewizję, mruczał i w końcu wlazł TŻowi na kolana. Mam wrażenie, że apetyt jest ściśle związany z psychiką - było mu dobrze to i dobrze zjadłTylko czemu woli TŻa
![]()
Pewnie dlatego, że to ja karmię go tabletkami i wożę do lecznicy...
anna57 pisze:Jana pisze:MM jest po obfitej kolacji - właśnie zjadł ćwierć tacki animondy dla nerkowcówTo dotychczasowy rekord (oprócz pierwszych dwóch dni, kiedy zmiatał absolutnie wszystko co dostał).
Przed kolacją MM przyszedł do nas oglądać telewizję, mruczał i w końcu wlazł TŻowi na kolana. Mam wrażenie, że apetyt jest ściśle związany z psychiką - było mu dobrze to i dobrze zjadłTylko czemu woli TŻa
![]()
![]()
![]()
Jana pisze:MM jest po obfitej kolacji - właśnie zjadł ćwierć tacki animondy dla nerkowcówTo dotychczasowy rekord (oprócz pierwszych dwóch dni, kiedy zmiatał absolutnie wszystko co dostał).
![]()
Jana pisze:No dobra. Kurczakowy gerberek z kleikiem ryżowym może być. Jak podstawią pod nos i ładnie poproszą, to można coś tam zjeść. Ale nie za dużo, żeby nie było.
Przed chwilą Niuńka tak wkurzyła persika napadaniem na niego, że w końcu on ją pogonił - przebiegł za nią w podkskokach z sypialni do pokoju i zamarł zdziwiony swoim czynem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 92 gości