kocurek/kotka poszukiwana! z W-wy, młoda, wysterylizowana!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 10, 2005 1:25 Re: kocurek/kotka poszukiwana! z W-wy, młoda, wysterylizowan

Maryla pisze:
*anika* pisze:ale dlatego, że raz już jej odszedł kotek (był właśnie chory) i nie chce tego jeszcze raz przeżywać...

i może lepiej żeby o to wszystko dopytała sie osoba, od której weźmie kota 8)

może i powinna o to zapytać osoba która oddaje kota
ale nie każdy pyta

a pytanie o to na co odszedł kotek i kiedy może być ważne

a ilu osobom z tego forum też odszedł kot z powodu choroby (wirusowej, nowotworowej itp.)? jesli z powodu choroby, to i tak wiadomo że dobrze się nim opiekowała, bo przecież komuś (nie z forum) mógł np. wpaść pod samochód itp. to wtedy wiadomo że jest nieodpowiedzialną osobą, a ona? ona jest odpowiedzialna (oczywiście moim zdaniem).

jesli chodzi wam też o to że np. mógł odejść na panleukopenię i że wirus nadal jest w miejscu gdzie był kotek... to ona teraz jest w innym mieszkaniu 'wolnym od wirusów'.

napisała mi że studiuje dziennie i pracuje, utrzymuje się sama i starcza jej na wszystko (i kasy/bez problemów finansowych/ i czasu dla kota np.)

pozdrawiam i czekam na jej decyzję :)

ps. ona widzi to co piszesz :twisted: , podałam jej tą stronę...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw lis 10, 2005 9:04

Może Sami z wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=33312 ma 3 - 4 lata (to chyba nie stary) Zdrowy wykastrowany zaszczepiony odrobaczony miziasty kocur. Piękna błyszcząca sierść i złote oczy. Polecam
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Czw lis 10, 2005 12:51

Mamy w Boguszycach Małych (pod Rawą Mazowiecką, można z Warszawy dojechać autobusem) kociaki ok 6 miesięczne obojga płci, a także starsze kocury kastraty i kotki: 5 "w pełni sił rozrodczych" i 1 sterylizowaną. Na więcej sterylek nie mamy pieniędzy :(
Jeśli koleżanka zdecyduje się na któregoś z tych kotów, postaramy się go dla niej "wyciąć".
Kilka zdjęć:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kontakt: 0500 120 161
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lis 10, 2005 13:27

Zpraszam na http://www.fundacjakot.prv.pl oraz na strone łódzkiego schroniska (wystarczy kliknąc banerek w moim podpisie) :)
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Czw lis 10, 2005 16:19

Nasza strona też ma wybór kotów: www.kocie-zycie.prv.pl
a tu http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=34696 jest mój Nelson dla którego szukam dobrego domu.

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Czw lis 10, 2005 17:56

im wiecej kotów do wyboru tym... gorzej :D
nie będzie sie mogła zdecydować ;)

juz nie może 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw lis 10, 2005 18:06

mam jeszcze 5 miesięczną Sówkę:
Obrazek Obrazek