Beata pisze:
ale wydaje mi sie malo prawdopodobne, zeby to byla p. i zadne inne kocie nie zmarlo (tfu, tfu, tfu), w tak dlugim okresie czasu
Może tak być - kiedy kontakt był bardzo ograniczony.
Nadal mocno trzymam żeby to nie była p.

Moderator: Estraven
Beata pisze:
ale wydaje mi sie malo prawdopodobne, zeby to byla p. i zadne inne kocie nie zmarlo (tfu, tfu, tfu), w tak dlugim okresie czasu
Kicorek pisze:Zorrka jest w dobrej formie, tylko apetytu wciąż nie ma![]()
Kupy ok, zachowanie ok, wygląd ok
Kicorek pisze:Beata pisze:Mysza, ale jeszcze ze 4 dni i jest clear![]()
ja oczywiscie poczekam na wynik histopatologii
Mnie też się tak wydaje.
Zorrka jest w dobrej formie, tylko apetytu wciąż nie ma![]()
U pacjentow obserwuje sie zwykle brak apetytu, apatie, ospalosc oraz goraczke, ktora pojawia sie pomiedzy drugim a siodmym dniem od wystapienia pierwszych objawow. Wymioty pojawiaja sie po kilku dniach od wystapienia goraczki, moga zawierac zolc i nie maja zwiazku z posilkami. Biegunka jest ostatnim symptomem, kal moze zmieniac sie z wodnistego na krwisty. Wymioty w polaczeniu z biegunka stopniowo acz gwaltownie prowadza do odwodnienia. W badaniu palpacyjnym brzucha obserwuje sie powiekszone jelita oraz tkliwosc dotykowa.
Kicorek pisze:Zorrka jest w dobrej formie, tylko apetytu wciąż nie ma![]()
Beata pisze:Kicorek, i jak tam? bo nie piszesz a my sie tutaj denerwujemy![]()
mam nadzieje, ze wszystko ok
moje wlasne koty takie jakies niebardzo - ale nic konkretnego na razie
a moze mi sie wydaje, i panikuje tylko?
dla nich dzisiaj to dopiero 7 dzien, czyli cos moze sie pojawic
Lilu pisze:Nie ma jak odebrać lampe ze wzgledu ze znajomi maja male samochodynie tak jak my chcemy zmienic na wielki zeby koty wozic
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 127 gości