Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blue pisze: mozliwe ze skazona byla tylko jedna paczka - choc slyszalam o wielu kotach karmionych ta karma ktore mialy identyczne problemy - wlasnie na tej partii
dzioby125 pisze:Czytałam na forum dużo dobrych opinii o Acanie i jej smakowitości, ale w Poznaniu nie mogę jej znaleźć więc napisałam do firmy i podobno prześlą mi próbki.
izaA pisze: Jest dobrze nawilżona i ma małe krokieciki - jeśli koty takie lubią, to dobrze.
Co do tej najlepszosci to bardzo bym polemizowala.
Po drugie - to moje koty bardzo sie pochorowaly po tej karmie, za uszy je wyciagalismy, probki karmy poszly do producenta (bo mozliwe ze skazona byla tylko jedna paczka - choc slyszalam o wielu kotach karmionych ta karma ktore mialy identyczne problemy - wlasnie na tej partii)
Blue pisze:
Po drugie - to moje koty bardzo sie pochorowaly po tej karmie, za uszy je wyciagalismy, probki karmy poszly do producenta (bo mozliwe ze skazona byla tylko jedna paczka - choc slyszalam o wielu kotach karmionych ta karma ktore mialy identyczne problemy - wlasnie na tej partii) - na prosbe dystrybutora - i jakos juz 4 miesiace czekam na wiesci.
Dziwne ze nie dostalam zadnych - nawet gloszacych ze w karmie nic nie znaleziono i ze mi sie tylko tak wydawalo.
Co ciekawsze, juz podczas korespondencji z pania pracujaca u dystrybutora tez nie bylam przekonywana ze sie myle - co pozwala mi sadzic ze niekoniecznie zglaszalam cos nieprawdopodobnego.
Chilli pisze:.
Wiec stawiam na jakies osobnicze nietolerancje.
Chilli pisze:To ja tylko dodam, ze koty moich rodzicow dostaly te karme od Blue, po ktorej jej koty chorowaly. Koty rodzicow zarly jak glupie i nie bylo im nic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 39 gości