kocięta CK czekają na domy - wszystkie MAJĄ DOMY :)))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 02, 2005 17:45

ryśka pisze:Aneta, Wojtuś jest strasznie kochany. Wszystkich kolegów i koleżankę ;) całuje po łebkach, przytula się do nich, mruczy jak nakręcony. Świetny kociak.
Dziękuję! :D :D

Widzialam, ze Wojtus juz ma opiekuna...
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Śro lis 02, 2005 18:16

Beliowen pisze:
ryśka pisze:Aneta, Wojtuś jest strasznie kochany. Wszystkich kolegów i koleżankę ;) całuje po łebkach, przytula się do nich, mruczy jak nakręcony. Świetny kociak.

Moja wielka pomyłka - w efekcie stosowania "kopuj-wklej". :oops: Juz poprawiłam na 1 stronie, bardzo, bardzo Cię przepraszam. :oops:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Śro lis 02, 2005 18:22

ryśka pisze:
Beliowen pisze:

Moja wielka pomyłka - w efekcie stosowania "kopuj-wklej". :oops: Juz poprawiłam na 1 stronie, bardzo, bardzo Cię przepraszam. :oops:

Ale ja sie nie gniewam :lol:
Tylko chcialam przelew opisac tak, zeby nie wrocil ;)

Juz wyslalam :)
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Śro lis 02, 2005 18:52

A Wojtuś wpatruje się czule nie przestając mruczeć. Wpatruje się w każdego, kogo zobaczy... :D :D :D

Tu wpatruje się w obiektyw specjalnie dla swojej opiekunki
Obrazek

:D :D :D

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Śro lis 02, 2005 19:46

Jose Arcadio Buendia pisze:Obrazek

kto tam z tyłu podgląda? :wink:
Obrazek

Yasmin

Od: Pon lip 07, 2003 13:35

Post » Śro lis 02, 2005 20:09

Yasmin pisze:
Jose Arcadio Buendia pisze:Obrazek

kto tam z tyłu podgląda? :wink:

Kot Idealny = Euzebio. :D 8) :D
Obrazek

ryśka

Post » Śro lis 02, 2005 20:25

Ale Wojtus jest kawal kota :1luvu:
Prosze wymiziac mruczadlo i powiedziec mu, ze ta ciocia, co go wirtualnie adoptowala to zadnego kota nie miala dluzej niz trzy miesiace :D
Wszystkie znalazly domy: Chryzantema, Daphne, Freya, Cejlonka...
Teraz kolej na Wojtusia i Mele :mrgreen:
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Śro lis 02, 2005 20:26

kociątkowe porządki zrobiłem na netadopcie - jest aktualniej!:):)

Beliowen - :king: :king: :lol: :lol: :lol:

http://prv.miau.pl/netadopt/index.php

janykiel

Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Śro lis 02, 2005 21:11

Chiara pisze:Nie wiem czy zostało odnotowane gdzieś w wątku, że Thelma ma futerko jak aksamit. Cudowne aż trudno się oderwać od głaskania koteczki.

No i powtórka z Kluski jest rzeczywiście :D

aksamit przy niej to papier scierny :twisted:

ona jest atlasowa :mrgreen:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Śro lis 02, 2005 21:56

Jutro atłasowo-aksamitna Panienka będzie u weterynarza, który sprawdzi co się w brzuszku dzieje :)
Obrazek

ryśka

Post » Czw lis 03, 2005 17:04

A Wojtuś jest chory biedaczek...
Dziś widzi się z wetem, bo kasła i ma jakąś wydzielinkę z noska... Biedulinek. Nie przeszkadza mu to na szczęście w toczeniu intensywnych walk z Euzebio, no ale choreńki...

Mamy też poważne obawy, że pęcherz przeziębił sobie Flipek. Dziś ledwo wymusił z siebie kilka kropelek. Odwiedzi go również Pan wet. Trzymajcie kciuki za chłopaków :!: :!: :!:

Pewnie gdyby łobuzy więcej wylegiwały się tak jak Flap, na wieeeeelkim polarowym kocyku podarowanym przez Ciocię CzarnąR (DZIĘKI za odwiedziny i kocyszcze :1luvu: :1luvu: ), zamiast zamiatać tyłkami parapety, byłyby zdrowsze. Ale kocyk to przebój i mimo jego wielkości trzeba sobie miejsce na nim wywalczyć. :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: Do niedawna leżał na wersalce, ale teraz wyściela podłogę koło grzejniczka od Cioci Ady. Kociaki wyścigują się, by zająć miejsce bliżej żeberek grzejnikowych.

Zreszta, Ciocia CzarnaR niedawno znowu odwiedziła maluchy i zachwycone łobuzy, tarzając się po polarku, dopytują, kiedy znowu wpadnie. Szczególnie Teanka chciałaby pobawić się włosami... :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

A za chwilkę dam parę fotek nowych...

janykiel

Post » Czw lis 03, 2005 17:20

A teraz obiecane zdjęcia.

Flap wyleguje się rozkosznie na polarku od Cioci CzarnejR, w pobliżu koszyka pełnego zabawek:):) Bardzo był rad, że się nim interesuję i za chwilkę wymusił kilkanaście minut zabawy :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

A tu grzejemy dupki (i nie tylko) przy grzejniczku od Cioci Ady (za Flapkiem oczywiście Teanka)

Obrazek

O i tu też tych dwoje w ciepłych bliskościach grzejnika...:):)

Obrazek

Pan Flipek też chętnie czerpie ciepełko u źródła. Tu ma bardzo biednutki nosek, na szczęście dziś wygląda to już dużo lepiej (minęły 4 dni), za to coś z siuraniem nie tak...:(

Obrazek

A tu Flip z kim? No z kim? Z Teanką! :lol: :lol: :lol: Ona nie zamierza odpuszczać, albo jeden albo drugi braciszek nie może się od jej towarzystwa opędzić... :lol: :lol: :lol:

Obrazek

za chwilkę następna porcyjka :twisted:

janykiel

Post » Czw lis 03, 2005 18:11

A oto mrumruń Euzebiusz w świetle słońca grzejący się rozkosznie...

Obrazek

Jej ekscelencja Jeżynka na polarku, który jak pisałem okazał się być hitem kocim!:):)

Obrazek

Czy ktoś ma troszkę barszczu? Czemu ta Wigilia tak daleko! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Oliwka została wypuszczona klatki. Ryśka podjęła decyzję, której ja się osobiście obawiałem, ale jak zwykle okazało się, że Ryśka koty po prostu "czuje"! Oliwka nadal jest płochliwa. Ale to już nie ta panika. A wczoraj udało nam się ją obfotografować i głaskać bez przeszkód. Mam wrażenie, że Ola chciałaby do człowieka, ale strach ją jeszcze trzyma. Do klatki nie wróci. Za dużo już tego było, ostatnio źle to znosiła, patrząc na bawiące się maluchy... A oto fotki na wolności!:):)

Co prawda dostałam od Cioci Ady kaczuszkę, ale drób jest nieco gumowaty, więc wolę suche... :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

A po posiłku grzejemy się w słoneczku, wyciągają na kocyku (na polar jeszcze się nie załapaliśmy :twisted: )

Obrazek

Tak bardzo brakowało jej zabawek (te które dostawała, ginęły tajemniczo w klatce), że teraz nawet nie bawi się nimi, ale tuli do nich...

Obrazek

A to cudny Parmezan w roli pt. "Choćbyś tam miał mysz na sznurku żywą - nie skusisz mnie! O!"

Obrazek

A tu z kim? No z kim? Z Teanką rzecz jasna!:) Pewnie skutecznie zgubili ją Flapowie... :lol: :lol: :lol:

Obrazek

I jeszcze Parmezan The Cat. Czyli 100% kota w kocie!

Obrazek

No, to na dziś tyle... :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano Pt lis 04, 2005 8:45 przez janykiel, łącznie edytowano 1 raz

janykiel

Post » Czw lis 03, 2005 18:13

A, wcale nie tyle, bo jeszcze Wojtuś słodziaczek...

Obrazek

Tym razem to tyle... :lol: :lol:

janykiel

Post » Czw lis 03, 2005 18:30

Jose Arcadio Buendia pisze:A, wcale nie tyle, bo jeszcze Wojtuś słodziaczek...

Obrazek

ObrazekObrazekObrazek
abluo ergo sum

Beliowen

[poprzednia][następna]