ryśka pisze:Aneta, Wojtuś jest strasznie kochany. Wszystkich kolegów i koleżankęcałuje po łebkach, przytula się do nich, mruczy jak nakręcony. Świetny kociak.
Dziękuję!![]()
Widzialam, ze Wojtus juz ma opiekuna...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Aneta, Wojtuś jest strasznie kochany. Wszystkich kolegów i koleżankęcałuje po łebkach, przytula się do nich, mruczy jak nakręcony. Świetny kociak.
Dziękuję!![]()
Beliowen pisze:ryśka pisze:Aneta, Wojtuś jest strasznie kochany. Wszystkich kolegów i koleżankęcałuje po łebkach, przytula się do nich, mruczy jak nakręcony. Świetny kociak.
Dziękuję!![]()
ryśka pisze:Beliowen pisze:ryśka pisze:Aneta, Wojtuś jest strasznie kochany. Wszystkich kolegów i koleżankęcałuje po łebkach, przytula się do nich, mruczy jak nakręcony. Świetny kociak.
Dziękuję!![]()
Moja wielka pomyłka - w efekcie stosowania "kopuj-wklej".Juz poprawiłam na 1 stronie, bardzo, bardzo Cię przepraszam.
Chiara pisze:Nie wiem czy zostało odnotowane gdzieś w wątku, że Thelma ma futerko jak aksamit. Cudowne aż trudno się oderwać od głaskania koteczki.
No i powtórka z Kluski jest rzeczywiście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, septicemia i 232 gości