Kalendarza 2006 NAKŁAD WYCZERPANY! prosimy o zalegle wplaty

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 25, 2005 12:36

brynia22 pisze:W piątek rano wysłałam pieniążki. Czy to możliwe, żeby z Siedlec tak długo szły ? :(

Widocznie możliwe.
Jeszcze nie mam.

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto paź 25, 2005 13:25

Czy można kalendarz reklamować na innym forum? Ze skopiowaniem pierwszego postu z informacjami?

Funia

Od: Wto cze 10, 2003 20:48

Post » Wto paź 25, 2005 13:29

Brynia, już jest Twoja wpłata.

Prośba do wpłacających:

Pamiętajcie, o co prosiliśmy w pierwszym poście:
Ska pisze:Prosimy wpłacać na konto dokładnie tyle pieniędzy ile wynika z ilości zakupionych kalendarzy i ewentualnych kosztów transportu.
Proszę nie wpłacać żadnych dodatkowych kwot.
Jeśli ktoś chce wspomóc Cichy Kąt dodatkowymi funduszami, może dokonać wpłaty bezpośrednio na konto Azylu.
Nam nie wolno przyjmować dodatkowych pieniędzy.

Na przelewie proszę podać:

:arrow: Forumowy pseudonim (jeśli zamawiający jest zarejestrowany na Forum Miau)
:arrow: Imię i nazwisko (jeśli przelew dokonywany jest z konta innej osoby niż zamawiający)
:arrow: Informację, czego dotyczy wpłata. Tzn.:
1) jeśli ktoś zamówił 2 kalendarze i płaci tylko za nie (czyli 44 PLN), to pisze: "za dwa kalendarze",
2) jeśli ktoś zamówił 2 kalendarze w kopercie bąbelkowej i płaci za nie oraz za ich transport (czyli 53,87 PLN), to pisze "44 PLN za dwa kalendarze oraz 9,87 PLN za przesyłkę i opakowanie"

Uwaga do punktu 2!!!
Jeśli ktoś zamówi kalendarze z przesyłką, a w opisie przelewu nie dokona "rozbicia" kosztów, to będziemy musieli odesłać mu "nadpłatę" ponad koszt kalendarzy, a o transport będzie musiała ta osoba zatroszczyć się we własnym zakresie!!!
Zmuszają nas do tego zasady końcowego rozliczenia całej akcji

Potwierdzenia przyjęcia zamówienia i wpłynięcia pieniędzy na konto będą umieszczane tutaj: http://strony.aster.pl/hera/kal/zamowienia.html

Jeśli komuś z tabelki wynika, że ma zapłacić np. 456,78 PLN, to proszę wpłacać właśnie tyle, a nie 457,00.

Każdą nadpłatę muszę odsyłać na konto, z którego wpłynęła.

Wojtek

Post » Wto paź 25, 2005 13:39

a co z reklamą?

Funia

Post » Wto paź 25, 2005 13:49

Dziękujemy za chęć reklamowania kalendarza :)
Na pewno będzie pomocna :)

Natomiast prosimy o podawanie odsyłacza do wątku, bez kopiowania treści.
Jeśli coś zmienimy lub dodamy w treści, to odsyłacz pozostanie aktualny, a kopia już nie.

Można wykorzystać banner mały: http://strony.aster.pl/hera/kal/banerek_m.gif
lub duży: http://strony.aster.pl/hera/kal/baner.gif

Banner powinien odsyłac do wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=33877
Ostatnio edytowano Wto paź 25, 2005 13:55 przez Wojtek, łącznie edytowano 1 raz

Wojtek

Post » Wto paź 25, 2005 13:49

Funia pisze:a co z reklamą?

Czasem musimy się zastanowić nad odpowiedzią i przedyskutować to we własnym gronie.
Jak zapewne zauwazyłaś, żadnego zapytania nie pozostawiamy bez odpowiedzi.
Ty się nieciepliwisz przed upływem kwadransa...
To fajnie, bo znaczy to zapewne że bardzo, bardzo chcesz rozreklamować nasz kalendarz.

Wolelibyśmy, aby przy reklamowaniu kalendarza na innych forach nie kopiować pierwszego postu, a jedynie go linkować.
Jeśli coś zmienimy lub dodamy w treści, to odsyłacz pozostanie aktualny, a kopia już nie.
Obrazek

Ska

Od: Sob lut 28, 2004 20:40

Post » Wto paź 25, 2005 13:50

Odbiore kalnendarze dla miesjcowosci: Bielsko-Biala , Andrychow (jak dojedzie do BB). Rybnik (sama dowioze)

Odbior z Krakowa
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto paź 25, 2005 14:34

Sluchajcie - bo nie moge sie doszukac - kiedy mniej wiecej kalendarza mozna sie spodziewac?
Bo i sami bysmy chcieli wiedziec kiedy to cudo dostaniemy - no i namawiamy znajomych - ale musimy podac jakis termin.
Pewnie bylo to gdzies napisane - ale jakos nie moge znalesc :(

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Wto paź 25, 2005 14:44

Wojtek pisze:
Ska pisze:W poprzednim watku do dystrybucji poznanskiej zglosila sie Corn.

Corn pisze:Jesli nikt z Poznania sie nie zgłosił, to ja oferuje role koordynatora oraz przewozu Klanedarzy z Warszawy do Poznania.
Jesli beda problemy z dostarczeniem do innych miast tez moge pomóc. :wink:

Tak, widziałam tą wypowiedź, już nawet napisałam do Corn, ale nie dostałam odpowiedzi, dlatego pytam sie jeszcze raz tutaj.

Tarka

Od: Sob paź 22, 2005 13:13

Post » Wto paź 25, 2005 16:09

Blue pisze:Sluchajcie - bo nie moge sie doszukac - kiedy mniej wiecej kalendarza mozna sie spodziewac?
Bo i sami bysmy chcieli wiedziec kiedy to cudo dostaniemy - no i namawiamy znajomych - ale musimy podac jakis termin.
Pewnie bylo to gdzies napisane - ale jakos nie moge znalesc :(

Niestety, nie mamy konkretnej daty :cry:
Zalezy ona od tego, kiedy zbierzemy potrzebna kwote i jak to sie zgra z drukarnią. Mam nadzieje, ze kalendarze beda juz dostepne w listopadzie, ale póki co jest to pewne na 95%.

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46

Post » Wto paź 25, 2005 19:04

Czy ja bym się mogła dowiedzieć, kto się będzie KONKRETNIE zajmował dystrybucją w Krakowie? ;-) Tak po nicku poproszę. :wink:

Aaa... będzie do Was pisać moja koleżanka z uczelni działająca w NZSie i prowadzonym przez nich wolontariacie. Zaintresował ich pomysł i szczytny cel kalendarza. Może pomogą rozprowadzić je i u nas na uczelni?

Nie zapeszam, ale mówię, bo proszono mnie o adres mailowy do Was.
Obrazek
Obrazek

maijka

Od: Śro wrz 01, 2004 20:41

Post » Wto paź 25, 2005 19:23

maijka pisze:Czy ja bym się mogła dowiedzieć, kto się będzie KONKRETNIE zajmował dystrybucją w Krakowie? ;-) Tak po nicku poproszę. :wink:

Konkretnie to zglosili sie Kashka i Jose Arcadio Buendia.
Obrazek

Ska

Post » Wto paź 25, 2005 22:02

Ska pisze:
Funia pisze:a co z reklamą?

Czasem musimy się zastanowić nad odpowiedzią i przedyskutować to we własnym gronie.
Jak zapewne zauwazyłaś, żadnego zapytania nie pozostawiamy bez odpowiedzi.
Ty się nieciepliwisz przed upływem kwadransa...
To fajnie, bo znaczy to zapewne że bardzo, bardzo chcesz rozreklamować nasz kalendarz.

Wolelibyśmy, aby przy reklamowaniu kalendarza na innych forach nie kopiować pierwszego postu, a jedynie go linkować.

Ależ ja się wcale nie niecierpliwię :P Myślałam, że moje pytanie umknęło uwadze wśród innych spraw, a musiałam wyjść z domu.
OK, zamieszczę linka. Użyłabym też banerka, ale jak to zrobić, żeby odsyłał do wątku kalendarzowego? On to robi sam z siebie?

Funia

Post » Wto paź 25, 2005 22:13

Funia pisze:OK, zamieszczę linka. Użyłabym też banerka, ale jak to zrobić, żeby odsyłał do wątku kalendarzowego? On to robi sam z siebie?

Jeżeli chcesz to wstawić na jakimś forum "phpBB", czyli podobnym do Miau, to możesz wpisać taki kod:

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=33877][img]http://strony.aster.pl/hera/kal/banerek_m.gif[/img][color=red][b][size=18]Zbieramy zamówienia na kalendarze! :D[/size][/b][/color][/url]

Efekt widać w moim podpisie :)

Wojtek

Post » Wto paź 25, 2005 22:14

Funia pisze:OK, zamieszczę linka. Użyłabym też banerka, ale jak to zrobić, żeby odsyłał do wątku kalendarzowego? On to robi sam z siebie?

Dokladnie tak ;)

kliknij sobie w moj podpis, a zobaczysz ;)
Obrazek

Ska

[poprzednia][następna]