brynia22 pisze:W piątek rano wysłałam pieniążki. Czy to możliwe, żeby z Siedlec tak długo szły ?
Widocznie możliwe.
Jeszcze nie mam.
Moderator: Estraven
brynia22 pisze:W piątek rano wysłałam pieniążki. Czy to możliwe, żeby z Siedlec tak długo szły ?
Ska pisze:Prosimy wpłacać na konto dokładnie tyle pieniędzy ile wynika z ilości zakupionych kalendarzy i ewentualnych kosztów transportu.
Proszę nie wpłacać żadnych dodatkowych kwot.
Jeśli ktoś chce wspomóc Cichy Kąt dodatkowymi funduszami, może dokonać wpłaty bezpośrednio na konto Azylu.
Nam nie wolno przyjmować dodatkowych pieniędzy.
Na przelewie proszę podać:Forumowy pseudonim (jeśli zamawiający jest zarejestrowany na Forum Miau)
Imię i nazwisko (jeśli przelew dokonywany jest z konta innej osoby niż zamawiający)
Informację, czego dotyczy wpłata. Tzn.:
1) jeśli ktoś zamówił 2 kalendarze i płaci tylko za nie (czyli 44 PLN), to pisze: "za dwa kalendarze",
2) jeśli ktoś zamówił 2 kalendarze w kopercie bąbelkowej i płaci za nie oraz za ich transport (czyli 53,87 PLN), to pisze "44 PLN za dwa kalendarze oraz 9,87 PLN za przesyłkę i opakowanie"
Uwaga do punktu 2!!!
Jeśli ktoś zamówi kalendarze z przesyłką, a w opisie przelewu nie dokona "rozbicia" kosztów, to będziemy musieli odesłać mu "nadpłatę" ponad koszt kalendarzy, a o transport będzie musiała ta osoba zatroszczyć się we własnym zakresie!!!
Zmuszają nas do tego zasady końcowego rozliczenia całej akcji
Potwierdzenia przyjęcia zamówienia i wpłynięcia pieniędzy na konto będą umieszczane tutaj: http://strony.aster.pl/hera/kal/zamowienia.html
Funia pisze:a co z reklamą?
Wojtek pisze:Ska pisze:W poprzednim watku do dystrybucji poznanskiej zglosila sie Corn.Corn pisze:Jesli nikt z Poznania sie nie zgłosił, to ja oferuje role koordynatora oraz przewozu Klanedarzy z Warszawy do Poznania.
Jesli beda problemy z dostarczeniem do innych miast tez moge pomóc.
Blue pisze:Sluchajcie - bo nie moge sie doszukac - kiedy mniej wiecej kalendarza mozna sie spodziewac?
Bo i sami bysmy chcieli wiedziec kiedy to cudo dostaniemy - no i namawiamy znajomych - ale musimy podac jakis termin.
Pewnie bylo to gdzies napisane - ale jakos nie moge znalesc

maijka pisze:Czy ja bym się mogła dowiedzieć, kto się będzie KONKRETNIE zajmował dystrybucją w Krakowie?Tak po nicku poproszę.
![]()
Ska pisze:Funia pisze:a co z reklamą?
Czasem musimy się zastanowić nad odpowiedzią i przedyskutować to we własnym gronie.
Jak zapewne zauwazyłaś, żadnego zapytania nie pozostawiamy bez odpowiedzi.
Ty się nieciepliwisz przed upływem kwadransa...
To fajnie, bo znaczy to zapewne że bardzo, bardzo chcesz rozreklamować nasz kalendarz.
Wolelibyśmy, aby przy reklamowaniu kalendarza na innych forach nie kopiować pierwszego postu, a jedynie go linkować.
Jeśli coś zmienimy lub dodamy w treści, to odsyłacz pozostanie aktualny, a kopia już nie.
Funia pisze:OK, zamieszczę linka. Użyłabym też banerka, ale jak to zrobić, żeby odsyłał do wątku kalendarzowego? On to robi sam z siebie?
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=33877][img]http://strony.aster.pl/hera/kal/banerek_m.gif[/img][color=red][b][size=18]Zbieramy zamówienia na kalendarze! :D[/size][/b][/color][/url]
Funia pisze:OK, zamieszczę linka. Użyłabym też banerka, ale jak to zrobić, żeby odsyłał do wątku kalendarzowego? On to robi sam z siebie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 29 gości