eeej, dziewczyny, ale przecież Pattison tym postem nie wyraziła chęci na adoptowanie Toniego, tak tylko towarzysko zapytała o jego samopoczucie i sytuację domkową, spokojnie, dyskusji szkoda..
Mnie wczoraj tez bolal bo wyjadlem Duzej troche sosu smietanowego ze sloika po sledziach Ale dzis juz wszystko dobrze jest wiec mam nadzieje, ze u Ciebie tez.
Koncze bo wlasnie skacze Malentasowi po glowie i nie chce zeby mi zwiala wiec sam rozumiesz ze nie mam czasu
Czesc jestem chory znowu mama nie wie co mi jest zupelnie mow ze to przez nia zostawila mnie na jakies 20 godzin boli mnie brzuch i mam biegunke ten w fartuchu mowi ze to stres i ze mama musi miec kangurza torbe jesli zamierza ze mna sobie ukladac zycie zamierza przeciez prawda?
Teraz jest mi troche lepiej wykapala mnie dala leki siedze ja kolanach i czytamy forum martwi sie mowi ze juz nie ma sily
nie chcialem zeby tak przez mnie ona mowi ze to nie moja wina ze jestem kochanym skarbem chcialbym byc grzecznym kotkiem nie potrafie
Czasami rzeczy są jakie są
czasami
trzeba kogoś zostawić na 20 godzin
moze następnym razem
będzie już wiedział że mama wróci
może zrozumie że nie ma czego sie bać
nie można wszystkim wysłać życia puchową kołdrą
bo samemu się wykończy
i już nikomu więcej się nie pomoże
więc może lepiej się wyspać
i zrobić dla siebie coś miłego
bo o siebie też trzeba dbać
też trzeba być dla siebie miłym
choć trochę
Tonisiu, ty sie tak nie stresuj przecież twoja Duża kocha cie nieprzytomnie i wroci zawsze wróci nawet po 20 godzinach
ja to sie nie boję, jak mnie zostawiaja tylko weta się boję, ale tez juz coraz mniej jak jedziemy samochodem, to swojej Dużej nawet na kolana wchodze ale tylko w samochodzie trzymam łapki za twoje zdrowie, bo wiem jak to niefajnie chorowac
Hej Jestem troche lepsiejszy dzis Spalem w lozku Duzy mowi ze mama jest kamikadze fajnie bylo nawet mruczalem troche buzi dalem raz Duzy tez chcial ale o nie
zjadlem intestinal i uropet, to lubie ciekawe jak to sie skonczy Dostalismy kartek od Cioci Ska Jestem tam napisany To chyba znaczy ze jestem na swoim miejscu co Mama mowi ze szkoda, ze nei zostalem tym prezydentem Bo ja sie przynajmniej staram nie robic koopy do lozka T