Busia juz w nowym domku!!! Beggi juz zaklepana!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 18, 2005 13:33 Busia juz w nowym domku!!! Beggi juz zaklepana!!!

Dwie śliczne koteczki:
BUSIA pulchna, rozmruczana i bardzo łagodna koteczka. Uwielbia bliską obecność człowieka. Sama wskakuje na kolanka, pokazuje brzuszki i traktorek załacza. Jest bardzo milutka i rozkoszna. Kocha zabawy w duecie i myślę, zę zaakceptuje kazdego kotka, duzego czy też małego.
Obrazek
BEGGI drobniutka koteczka o wyjątkowym temperamencie. Uwielbia zabawy, mordowanie i trulanie sztucznych myszek to jej specjalność. Uwielbia mizianki, szczególnie na dywaniku, wtedy brzuszkom nie ma końca :D
Obrazek
Jak dorastały? Wszystko o nich, ich rodzeństwie w tym wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=29848
Koteczki szukają nowych, ciepłych, wspaniałych i odpowiedzialnych domków.
Właśnie skończyły trzy miesiące i są w sam raz do otoczenia opieką i miłościa.
Koteczki sa zupelnie samodzielne, kuwetkowe, zdrowe, nie tylko odrobaczone oraz już zaszczepione :D
Kolejne szczepienie wypada 21.X.
Jedzą wszystko (oczywiście kocie żarełko :wink: )
Obie bardzo rozbrykane, wypieszczone i radosne. Pomysłów na kocie harce im nie brakuje.
Mieszkaja w altanie działkowej w LUBINIE woj Dolnośląskie, w bardzo komfortwych warunkach z ogrzewaniem włącznie :D
Bardzo ufne koteczki.
Szukam dla nich domków, bo szkoda, aby pozostały na działce. One wniosą tony radosci w nowych domkach, albo w jednym domku. :D
Chętnie je dowioze lub zorganizuje transport w docelowe miejsce,
Poniżej obie koteczki.
Obrazek
Komu? Komu koteczki?
Ostatnio edytowano Pt paź 28, 2005 17:10 przez Fredziolina, łącznie edytowano 3 razy

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Wto paź 18, 2005 15:23

ale cisza!!!! tyle ludzi zajrzało i co? nic.....

Fredziolina

Post » Wto paź 18, 2005 19:19

Prześliczne :D A jak sie kochają ! Kciuki za domek :ok:

B-dur

Od: Nie paź 02, 2005 11:17

Post » Wto paź 18, 2005 19:21

polecam...
BIALO-BURE SA KOCHANE....

wiem cos o tym...
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Śro paź 19, 2005 10:59

Kiciulki bardzo potrzebują kontaktu z człowiekiem, a ja niestety nie mogę mieszkac na działce :cry: Staram sie bywać u nich jak najczęsciej i najdłużej, ale mam i inne obowiązki.
Koteczki sa prześliczne, nie wierzę, że nie znajdzie się ktoś, kto zechce pokochać jedno z maleństw! No kto?

Fredziolina

Post » Czw paź 20, 2005 21:28

Dziasiaj ujawnił sie domek dla Busi. Wspaniały z dwójką chłopców oraz duzym, ale pokojowym pieskiem. Busia jutro bedzie po raz drugi zaszczepiona, a do nowego domku pojedzie w przyszłym tygodniu. Kiciucha szlaje z radosci, a my razem z nią!!!!

Fredziolina

Post » Pon paź 24, 2005 20:22

Nikogo nie urzekła piękna Beggi???
Ona chce do domku!!!

Fredziolina