akita7 pisze:OlgaII wielkie Ci dzieki i nich Ci bog w zdrowiu kotkow wynagrodzi:)**** i oczywiscie Twoim zdrowku
oj, zawstydziłam się

mam nadzieję, że Ci się przydały te informacje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
akita7 pisze:OlgaII wielkie Ci dzieki i nich Ci bog w zdrowiu kotkow wynagrodzi:)**** i oczywiscie Twoim zdrowku
akita7 pisze:11 stycznia wracam na tydzien do Polski i juz sie nie moge doczekac zobaczenia i usciskania mojej koteczki!!!Czy wiecie czy Pulawy dzialaja juz jesli chodzi o badania na okreslenie przeciwcial wsieklizny???czy sa na liscie UK???bo chcialabym w koncu zrobic te badania i za pol roku zabrac kotka do Anglii bo okazuje sie, ze raczej dluzej tu zabawie..
buziaki dla wszystkich kociakow i Kociarzy:))******
POLSKA (POLAND)
- National Veterinary Research Institute
Al. Partyzantow 57
PL- 24-100 Pulawy
elca pisze:Dwa z moich kotkow przelecialy Atlantyk (USA-Polska) w luku bagazowym...
w podrozy spedzily 20 godzin, ale od tamtej pory jestem przekonana, ze kazda odleglosc da sie z kotem pokonac
elca pisze:Dwa z moich kotkow przelecialy Atlantyk (USA-Polska) w luku bagazowym...
w podrozy spedzily 20 godzin, ale od tamtej pory jestem przekonana, ze kazda odleglosc da sie z kotem pokonac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], indestructibleperson, puszatek i 160 gości