Moderator: Estraven

Lusia pisze:Moja rada dla chętnych na zwierzę ze schroniska - dobrze oglądać co się bierze, bo potem człowiek przeżywa straszną tragedię jak się okazuje,że ma bardzo chore a nawet śmiertelnie chore zwierzę. Nie będę oszukiwać,że gdyby nie nasza adopcja nasza kotka umaraby już w schronisku, bo nikt by jej tam nie leczył interferonem, dbał o witaminki itp. Możecie powiedzieć,że jestem okropna tak pisząc, ale ja chcę tylko pokazać jakie to straszne,że schroniska nie mają pieniędzy na podstawowe badania, nie mają miejsca na separację chorych zwierząt od zdrowych i a mądrzy dobrzy ludzie podrzucają im kolejne zwierzątka, bo się w domu już znudziły:-(
Witaj w klubie. aamms pisze:Sliczna kota.. tylko żeby wkleić do podpisu to trzeba troszkę zmniejszyć..![]()

Lusia pisze:Nie będę oszukiwać,że gdyby nie nasza adopcja nasza kotka umaraby już w schronisku, bo nikt by jej tam nie leczył interferonem, dbał o witaminki itp.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Myszorek i 66 gości