Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
RyBa1 pisze:tam wyżej to ja...z nerwów zapomniałam o logowaniu
AnetaW pisze:Oj coś mi nawala komputerek...
Jeśli tylko ktoś mi ją przywiezie to będę wdzięczna, myślę że kitusia jeszcze bardziej! Mam dom z ogrodem i dwa koty - kocurka perskiego i malutką koteczkę persko-dachową, Kociska są bardzo przyjaźnie nastawione do wszystkich zwierząt, więc się szybko przekona że nic jej nie grozi. Irys jako dobry wujek wychował ostatnio malutką Lotkę (tą moją drugą kociczkę) oraz dwa szczeniaki owczarki niemieckie (dzięki czemu uwielbiają teraz koty!)
Samochód odbiorę z warsztatu dopiero w listopadzie, szkoda żeby tak długo tam siedziała, a nie mam z kim tam po nią pojechać.
Czekam na info jeśli ktoś się będzie wybierał do Warszawy z Bydgoszczy. Ja mieszkam 20 km za Warszawą a dokładniej pod Pruszkowem. Z Warszawy mogę ją odebrać i wrócić do domu pociągiem.
AnetaW pisze:Samochód odbiorę z warsztatu dopiero w listopadzie, szkoda żeby tak długo tam siedziała, a nie mam z kim tam po nią pojechać.
Czekam na info jeśli ktoś się będzie wybierał do Warszawy z Bydgoszczy. Ja mieszkam 20 km za Warszawą a dokładniej pod Pruszkowem. Z Warszawy mogę ją odebrać i wrócić do domu pociągiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 25 gości