Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anonymous pisze:Co poradzić na mode? Jak w co drugim domu będzie rudas, to ludzie zaczną szukać burasów i czarnych, żeby mieć oryginalnego kociaka, nie takiego jak wszyscy.
eve69 pisze:Iśka pisze:Kotusia ma psepięęęękny różowy noseczek. TEN, kto uważa ,że jej czegoś brakuje ma pypcia na oku.
Proszę dać inny temat wątku, tym razem zgodny z prawdą.
to jest zgodny temat watku z ogolna prawda
*anika* pisze:a do mnie dzisiaj napisała pani, która właśnie marzyła o burasku!
ale podałam jej stronę z Atenką i... chyba ją bierze
Atenka ma czas do niedzieli... więc chyba szybciej musiała znaleźć dom...
Anonymous pisze:Przecież kicia jest podobna do Psotki vel Loli, czyli jest śliczna.![]()
Przy okazji przywołuję Bechet do porządku i domagam się zdjec Loli!
bechet pisze:Anonymous pisze:Przecież kicia jest podobna do Psotki vel Loli, czyli jest śliczna.![]()
No pewnie, że jest podobna![]()
A Lolka to najpiękniejszy kot na świecie (jakby bywały inne)
Bechet poczuła się przywołana do porządku i zaraz jak TŻ wróci do domu to zmusi go do pożyczenia po raz kolejny cyfrówki, bo swojej się na razie nie dorobiliśmy - cała kasa idzie na tak niezbędne do życia przedmioty jak: piłeczki z gąbki, myszki z dzwoneczkami oraz naprawy garderoby i umeblowania, które mała wariatka demoluje z lubością
Anonymous pisze:bechet pisze:Anonymous pisze:Przecież kicia jest podobna do Psotki vel Loli, czyli jest śliczna.![]()
No pewnie, że jest podobna![]()
A Lolka to najpiękniejszy kot na świecie (jakby bywały inne)
Bechet poczuła się przywołana do porządku i zaraz jak TŻ wróci do domu to zmusi go do pożyczenia po raz kolejny cyfrówki, bo swojej się na razie nie dorobiliśmy - cała kasa idzie na tak niezbędne do życia przedmioty jak: piłeczki z gąbki, myszki z dzwoneczkami oraz naprawy garderoby i umeblowania, które mała wariatka demoluje z lubością
W końcu na pierwsze miała Psotka, a imię do czegoś zobowiązuje.![]()
Reklamacje do Ryśki - za ten nomen omen.![]()
Zrób, zrób sesję zdjeciową, trzeba pokazywać takie piękności. Gdyby nie to forum, to do głowy by mi nie przyszlo, że rude są w czymś ładniejsze i bardziej poszukiwane.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości