SOS-schronisko Łódź- 388 to skóra i kości:-(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2005 20:31

p.s.
za co oni biorą te 35 zł przy dobiorze zwierzaka?....
Gość

Post » Pt wrz 23, 2005 23:11

i jeszcze raz do góry!
Gość

Post » Sob wrz 24, 2005 9:09

Jakieś nowe wieści?
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Sob wrz 24, 2005 14:44 och to łódzkie schronisko

No własnie ja chcialam uratowac biedaka wzielam go 11.09 i od tygodnia walczy o zycie jest w Sowie ale dzis mi powiedzieli, ze jak do jutra nie bedzie poprawy to musza go uspic. I w takim stanie dostalam kota, zdrowy byl wedlug nich. Jest mi cholernie przykro. Zaufałam nieodpowiednim ludziom. Rycze juz od rana, bidulek tak sie umeczyl przez ten czas i po co? na darmo...
PozdrawiamAnia

Ania Gal

Od: Czw wrz 22, 2005 8:07

Post » Sob wrz 24, 2005 14:48 Re: och to łódzkie schronisko

Ania Gal pisze:No własnie ja chcialam uratowac biedaka wzielam go 11.09 i od tygodnia walczy o zycie jest w Sowie ale dzis mi powiedzieli, ze jak do jutra nie bedzie poprawy to musza go uspic. I w takim stanie dostalam kota, zdrowy byl wedlug nich. Jest mi cholernie przykro. Zaufałam nieodpowiednim ludziom. Rycze juz od rana, bidulek tak sie umeczyl przez ten czas i po co? na darmo...
PozdrawiamAnia

Aniu, nie na darmo, dałaś mu miłość, nie umiera tam, w tych warunkach...
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob wrz 24, 2005 15:26

Aniu
Magija ma rację
bez Ciebie ten kotek nawet nie miałby cienia szansy...
i umarłby sam w schronisku, kolejny bezimienny, niechciany kot, którym nikt by sie nie przejął...

Dałaś mu dom
i teraz ma dla kogo żyć
i może mu się uda
trzymam za to :ok:

P.S.
moje maluchy poschroniskowe Harry i Hermiona wygrały z chorobą .
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Sob wrz 24, 2005 15:31

I jeszcze tylko spytam
macie te zdjęcia od Niki ?

bo jesli trzeba zrobić na nowo, moge pojechać
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Sob wrz 24, 2005 17:21

Tylko ,ze on juz jest dluzej w Sowie niz byl u mnie mam wrazenie, ze mnie juz nie pamieta. Jak krotko mial ten dom...Moje dziecko go nie widzi od tygodnia i juz chce drugiego kota, ja nie wiem czy dam radę, boje sie ze znowu to samo.
Choc mam jeszcze cien nadziei.

Ania Gal

Od: Czw wrz 22, 2005 8:07

Post » Sob wrz 24, 2005 20:02 Re: och to łódzkie schronisko

Ania Gal pisze:No własnie ja chcialam uratowac biedaka wzielam go 11.09 i od tygodnia walczy o zycie jest w Sowie ale dzis mi powiedzieli, ze jak do jutra nie bedzie poprawy to musza go uspic. I w takim stanie dostalam kota, zdrowy byl wedlug nich. Jest mi cholernie przykro. Zaufałam nieodpowiednim ludziom. Rycze juz od rana, bidulek tak sie umeczyl przez ten czas i po co? na darmo...
PozdrawiamAnia

Aniu to nie jest wina schroniska. Wiem, że twój kociak ma robaczycę, niestety właściciel matki kotka nie zadbał o to aby ją odrobaczyć, wyobraź sobie w jakim stanie jest ta kotka. :( Ten mały otyrzymał porcję robaków nawet z mlekiem matki.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob wrz 24, 2005 20:16

Wczoraj udało nam się zabrać ze schroniska czarnego kota 301, niestety z jego oczami nie jest najlepiej, w poniedziałek maja być wyniki.

Proszę może ktoś da choć zastępczy domek temu buro-szaremu, my już nie mamy wolnego miejsca, a on potrzebuje pilnie pomocy.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pon wrz 26, 2005 18:34 kot

jak tam leczenie 301?
gosc

Post » Wto wrz 27, 2005 8:04

iwcia

Post » Pt wrz 30, 2005 23:05

kocurek 388 to skora i kosci, jak Luiza lub Rudi, choc tego nie widac na zdjeciach, trzeba go poglaskac.......
Jest niezwykle przymilnym kotem, lazil za mna caly czas :) Serce sie kroilo, gdy wychodzilam :cry: Kociul kuleje, ale jest niezwykle nakolankowy i przymilny. Moze ktos zechce mu pomoc i da mu dom?
Obrazek

Nika Łódź

Od: Pt maja 21, 2004 22:27

Post » Sob paź 01, 2005 13:51

zobaczcie jaki miziak :) Caly czas nam towarzyszyl, by zainteresowany tym, co robimym wszedzie zagladal nam, do toreb, do aparatu, na kartki :D Jest POTWORNIE CHUDY :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Nika Łódź

Od: Pt maja 21, 2004 22:27

Post » Nie paź 02, 2005 18:09

Bidulinek :( naprawde nikt nie moze go przygarnac? :cry:
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

[poprzednia][następna]