Julcia i Romek juz pojechali do swoich domkow :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 29, 2005 12:34

Beata mnie namówiła, więc się ujawniam. To ja chcę przygarnąć Julcię do siebie i już nie mogę się jej doczekać. Mam nadzieję, że po wstępnej rozmowie kwalifikacyjnej :wink: Beata nie zmieni zdania i uzna mnie za dobrą kandydatkę na tak odpowiedzialne stanowisko. Bardoz mi na tym zależy.

Joanna*

Od: Śro wrz 21, 2005 0:23

Post » Czw wrz 29, 2005 14:46

Mimo, ze nikt sie z tego nie cieszy oprocz mnie :wink: , Julka bedzie miala dobry domek :lol:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw wrz 29, 2005 14:51

Ja się bardzo cieszę :D :D :D :D :D , ale tytuł nieco zmodyfikuj :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw wrz 29, 2005 15:10

cieszy się , cieszy :lol:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw wrz 29, 2005 16:02

Joanna* pisze:Beata mnie namówiła, więc się ujawniam. To ja chcę przygarnąć Julcię do siebie i już nie mogę się jej doczekać. Mam nadzieję, że po wstępnej rozmowie kwalifikacyjnej :wink: Beata nie zmieni zdania i uzna mnie za dobrą kandydatkę na tak odpowiedzialne stanowisko. Bardoz mi na tym zależy.

Gratuluję decyzji :D

Ps. czy wiesz, że dwa kociaki na raz to dwa razy więcej radości? Bawią się razem, śpią razem... 8) :lol:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw wrz 29, 2005 18:22

:lol: :lol: cieszymy sie i serdecznie witamy na forum :D :D

Ada

Od: Wto lis 18, 2003 13:25

Post » Czw wrz 29, 2005 18:23

dwa kotki to dwa razy wiecej czasu dla Ciebie mhmm no i stereo do lozka z tarktorem z kazdej strony :wink:

http://img131.imageshack.us/my.php?image=razem48qv.jpg :lol: boskie

Ada

Post » Czw wrz 29, 2005 19:13

To mój pierwszy kotek i już denerwuję się prawie jak przed ślubem (przynajmniej tak to sobie wyobrażam :wink: ) dlatego wolę najpierw skupić się na jednym kotku. Choć przyznaję że Romeo jest cudny

Joanna*

Post » Czw wrz 29, 2005 19:18

nic sie nie martw :wink: kocio sie rozluzni calkowicie :lol:, a w razie pytan, zawsze jestesmy my - forum :D

Ada

Post » Czw wrz 29, 2005 21:30

jeden wymaga wiecej zachodu niż dwa bo sie nudzi :lol:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt wrz 30, 2005 8:18

Maluchy swietnie juz orientuja sie w topografi calego mieszkania i szaleja straszliwie :lol: Wspinaja sie na 1 pietro drapaka duzego, wchodza pod stol komputerowy i bawia sie kablami :evil: , zagryzaja kabelek od telefonu i zabijaja moje buty :lol:
zaczepiaja tez moje koty :lol:

Romeo wczoraj zrozumial do czego sluzy myszka :wink:
Julka natomiast dzisiaj rano, wzieta na chwile do lozka przy porannej bieganinie w sypialni, rozmruczala sie (drapalam ja za uszkiem), znieruchomiala i ..... zasikala mi koldre z tego uczucia :lol:

Maluchy rano dostaly kurczaczka, potem byly dopasione przez strzykawke, a potem poszlam do kuchni karmic moje starszaki - suchym. Maluchy oczywiscie przybiegly do kuchni na odglos chrupania i byly bardzo zainteresowane chrupkami, tylko one takie jakies duze i z pysia wypadaja :lol:
Wystawilam im wiec obok duzych miseczke z Babycatem. Jak miseczka zainteresowala sie Daisy to okazalo sie, ze Babycat jest pyyyycha :roll:

Daisy postanowila nie ustawac w dawaniu dobrego przykladu i po podjedzeniu Babycata poszla nasiusiac maluchom do ich malutkiej kuwety :ryk:

Beata

Post » Pt wrz 30, 2005 18:00

No to widze, że moja kicia rozrabia :D już się nie mogę doczekać, jak będzie rozrabiać u mnie!!

Joanna*

Post » Pt wrz 30, 2005 20:25

Joanna* pisze:No to widze, że moja kicia rozrabia :D już się nie mogę doczekać, jak będzie rozrabiać u mnie!!

rozrabia strasznie :lol:
biega po calym domu podniesionym do gory ogonkiem, jak antenka :wink: :lol:

qpy dzisiaj mamy pokazowe 8) bardzo mnie to cieszy
przyznaje, ze wczoraj troche spanikowalam - po 11 godzinnej nieobecnosci w domu okazalo sie, ze mala kuweta byla za mala na te wszystkie qpy :( wiec i dwa reczniczki byly zaqpkane

maluchy sa izolowane w lazience tylko podczas mojej nieobecnosci lub jedzenia - moj Muczacza jest alergikiem i nie moze jest takich rzeczy, jak one :wink:

dzisiaj na topie byla przestrzen pod lozkiem i wszystkie wiklinowe pudelka tam wcisniete
i widzialam gonitwe taka: Telma ucieka, goni ja Romeo, na ktorego poluje Muczacza :smiech3:

Beata

Post » Sob paź 01, 2005 16:38

niestety nie bedzie zdjec, bo aparat znowu wysiadl :evil:

Romek postanowil zrobic mi na zlosc i ma brzydkie qpy - jasne, niby uksztaltowane, ale takie miekkie :twisted:
poniewaz stalo sie to w momencie, gdy postanowilam przestac podawac puszki i dokarmiac ich Waltham Convalescence w proszku, wydaje sie ze o to chodzi
od dzisiaj wiec oddzielna dieta - Julka je Convalescence a Romeo nie :roll:

to sa maluchy nakolankowe - piszcza i szukaja, dopoki nie znajda czlowieka

reaguja juz oboje na "Julka! Romek! chodzcie do mnie!"

Romek chetnie przytula sie do duzych kotow, Julka preferuje jednak czlowieka :wink:

Beata

Post » Pon paź 03, 2005 7:07

odstawilam Walthama Convalescence i qpy zrobily sie piekne 8)

maluchy strasznie sie dra, jak cos jest nie po ich mysli - kurczaczek nie taki, na kolanka chcemy, chcemy WYYYYYYYJSC z tej lazienki :roll:
dobrze, ze zaraz do pracy wychodze :wink:

Beata

[poprzednia][następna]