MCO- Maine Coon Club ;) :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 21, 2005 20:31

Łał, jaki porządek :P . U moich w pokoju zawsze wygląda tak jakby przed chwilą coś wybuchło :roll: :twisted: .
Obrazek

Dymcio

Od: Czw lis 25, 2004 16:09

Post » Śro wrz 21, 2005 20:37

Mam mieszane uczucia. Uważam, że klub MCO się rozłazi w szwach. Powinni tu być wszyscy wielbiciele tej rasy, a nie tylko posiadacze kotów MCO. Ale skąd tyle mieszańców MCO-podobnych? Czyżby aż tak popularne były pseudohodowle??? Proszę się nie unosić i nie obrażać, nie jestem kocim rasistą. Ale pachnie mi tu jakimś problemem, skoro klub MCO to właściwie grupa ludzi wołających o adopcje lub posiadających rasopodobne koty. Coś tu jest nie tak ...
Podsyłam fotkę mojej Antiope. I bardzo proszę, powiedzcie skąd macie te wszystkie piękne, podobne do MCO koty???
Obrazek[/img]
Obrazek

Miga

Od: Śro cze 02, 2004 16:34

Post » Śro wrz 21, 2005 20:54

Nezia pisze:oto ulubione miejsce spania naszej Saminki: :lol:

http://img245.imageshack.us/img245/5760/41971nu.jpg

ona jest piekna...
kocham Twoja kote :D
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Śro wrz 21, 2005 20:56

Piękna dziewczynka!
Według mnie każdy tutaj mówi, że ma "prawie MCO" o swoim pieszczochu i nie chodzi o koty z pseudohodowli.
A Bond jet MCO - całym MCO! :))
Futerka z GreenGrove*PL pozdrawiają :)
Obrazek

Gabys

Od: Nie sie 28, 2005 13:20

Post » Śro wrz 21, 2005 21:05

Mój Rysiek też jest MCO z krwi i kości :P :P :P
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Dymcio

Od: Czw lis 25, 2004 16:09

Post » Śro wrz 21, 2005 21:07

Miga pisze:Mam mieszane uczucia. Uważam, że klub MCO się rozłazi w szwach. Powinni tu być wszyscy wielbiciele tej rasy, a nie tylko posiadacze kotów MCO. Ale skąd tyle mieszańców MCO-podobnych? Czyżby aż tak popularne były pseudohodowle??? Proszę się nie unosić i nie obrażać, nie jestem kocim rasistą. Ale pachnie mi tu jakimś problemem, skoro klub MCO to właściwie grupa ludzi wołających o adopcje lub posiadających rasopodobne koty. Coś tu jest nie tak ...
Podsyłam fotkę mojej Antiope. I bardzo proszę, powiedzcie skąd macie te wszystkie piękne, podobne do MCO koty???

o przepraszam ja nie mam MCO i narazie nie mam w planach. nie mam tez nic podobnego. wszystko co mam jest w podpisie - 2 dachowce...
gszie tu MCO?? 8O
Nie robię już drapaków.

covu

Post » Śro wrz 21, 2005 21:08

Gabys pisze:Piękna dziewczynka!
Według mnie każdy tutaj mówi, że ma "prawie MCO" o swoim pieszczochu i nie chodzi o koty z pseudohodowli.
A Bond jet MCO - całym MCO! :))

To dlaczego tak mówi???
Przecież MCO to MCO...
Dawaj więcej fot Bonda!
Obrazek

Miga

Post » Śro wrz 21, 2005 21:10

covu pisze:
Miga pisze:Mam mieszane uczucia. Uważam, że klub MCO się rozłazi w szwach. Powinni tu być wszyscy wielbiciele tej rasy, a nie tylko posiadacze kotów MCO. Ale skąd tyle mieszańców MCO-podobnych? Czyżby aż tak popularne były pseudohodowle??? Proszę się nie unosić i nie obrażać, nie jestem kocim rasistą. Ale pachnie mi tu jakimś problemem, skoro klub MCO to właściwie grupa ludzi wołających o adopcje lub posiadających rasopodobne koty. Coś tu jest nie tak ...

o przepraszam ja nie mam MCO i narazie nie mam w planach. nie mam tez nic podobnego. wszystko co mam jest w podpisie - 2 dachowce...
gszie tu MCO?? 8O

Przepraszam, ale za co przepraszasz???
Obrazek

Miga

Post » Śro wrz 21, 2005 21:12

Dymcio pisze:Mój Rysiek też jest MCO z krwi i kości :P :P :P

:ok:
Obrazek

Miga

Post » Śro wrz 21, 2005 21:15

Miga pisze:
covu pisze:

gszie tu MCO?? 8O

Przepraszam, ale za co przepraszasz???

piszesz ze wszyscy w klubiw uwazaja ze maja MCo i ze to pachnie pswudohodowlami. wiec pisze wyraznie. nie czuje sie zadna z tych osob... nie mam ani grama MCo w kotach i nigdy nic takiego nie mowilam...
wiec nie wiem skad te twoje obserwacje...
a to ze ktos ma poldlugowlosego kota i nazywa go MCO to nie powod zeby od razu o pseudohodowlach mowic...
Nie robię już drapaków.

covu

Post » Śro wrz 21, 2005 21:32

No nie bardzo ... Nie to ja piszę, co Ty piszesz, że ja piszę ...
Obrazek

Miga

Post » Śro wrz 21, 2005 21:33

Ok. oto Bond:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A tu ze swoją o rok starszą koleżanką:
Obrazek
A to jest sprzed chwili:
Obrazek
Obrazek

Gabys

Post » Śro wrz 21, 2005 21:45

Gabys pisze:Ok. oto Bond:

Głaski dla Bonda! Rude są piękne. Mam ogromny sentyment do rudych MCO. Wprawdzie hoduję czarne pręgowane, ale rudy to była moja pierwsza miłość. Chyba dobrze byłoby gdyby w tym wątku wymienić doświadczenia dotyczace tej rasy. Nie uważacie?
Obrazek

Miga

Post » Śro wrz 21, 2005 21:48

Koniecznie trzeba wymienić doświadczenia!
Nie ma żadnych i czasem nie wiem co robić... A ten kot jest spełnieniem marzenia, które nosiłam w sobie od czasu, gdy miałam 15 lat. Wreszcie go MAM. No i chciałabym, by niczego mu nie brakowało...
Tylko trzeba z pomysłodawczynią ustalić :)) Myślę, że się przychyli do tego pomysłu :wink:
Obrazek

Gabys

Post » Śro wrz 21, 2005 22:35

Gabys pisze:Koniecznie trzeba wymienić doświadczenia!
Nie ma żadnych i czasem nie wiem co robić... A ten kot jest spełnieniem marzenia, które nosiłam w sobie od czasu, gdy miałam 15 lat. Wreszcie go MAM. No i chciałabym, by niczego mu nie brakowało...
Tylko trzeba z pomysłodawczynią ustalić :)) Myślę, że się przychyli do tego pomysłu :wink:

Jestem jak najbardziej za :ok: :D

Nezia

Od: Śro wrz 22, 2004 23:42

[poprzednia][następna]