Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nezia pisze:oto ulubione miejsce spania naszej Saminki:![]()
http://img245.imageshack.us/img245/5760/41971nu.jpg
Miga pisze:Mam mieszane uczucia. Uważam, że klub MCO się rozłazi w szwach. Powinni tu być wszyscy wielbiciele tej rasy, a nie tylko posiadacze kotów MCO. Ale skąd tyle mieszańców MCO-podobnych? Czyżby aż tak popularne były pseudohodowle??? Proszę się nie unosić i nie obrażać, nie jestem kocim rasistą. Ale pachnie mi tu jakimś problemem, skoro klub MCO to właściwie grupa ludzi wołających o adopcje lub posiadających rasopodobne koty. Coś tu jest nie tak ...
Podsyłam fotkę mojej Antiope. I bardzo proszę, powiedzcie skąd macie te wszystkie piękne, podobne do MCO koty???
Gabys pisze:Piękna dziewczynka!
Według mnie każdy tutaj mówi, że ma "prawie MCO" o swoim pieszczochu i nie chodzi o koty z pseudohodowli.
A Bond jet MCO - całym MCO!)
covu pisze:Miga pisze:Mam mieszane uczucia. Uważam, że klub MCO się rozłazi w szwach. Powinni tu być wszyscy wielbiciele tej rasy, a nie tylko posiadacze kotów MCO. Ale skąd tyle mieszańców MCO-podobnych? Czyżby aż tak popularne były pseudohodowle??? Proszę się nie unosić i nie obrażać, nie jestem kocim rasistą. Ale pachnie mi tu jakimś problemem, skoro klub MCO to właściwie grupa ludzi wołających o adopcje lub posiadających rasopodobne koty. Coś tu jest nie tak ...
Podsyłam fotkę mojej Antiope. I bardzo proszę, powiedzcie skąd macie te wszystkie piękne, podobne do MCO koty???
o przepraszam ja nie mam MCO i narazie nie mam w planach. nie mam tez nic podobnego. wszystko co mam jest w podpisie - 2 dachowce...
gszie tu MCO??
Miga pisze:covu pisze:Miga pisze:Mam mieszane uczucia. Uważam, że klub MCO się rozłazi w szwach. Powinni tu być wszyscy wielbiciele tej rasy, a nie tylko posiadacze kotów MCO. Ale skąd tyle mieszańców MCO-podobnych? Czyżby aż tak popularne były pseudohodowle??? Proszę się nie unosić i nie obrażać, nie jestem kocim rasistą. Ale pachnie mi tu jakimś problemem, skoro klub MCO to właściwie grupa ludzi wołających o adopcje lub posiadających rasopodobne koty. Coś tu jest nie tak ...
o przepraszam ja nie mam MCO i narazie nie mam w planach. nie mam tez nic podobnego. wszystko co mam jest w podpisie - 2 dachowce...
gszie tu MCO??
Przepraszam, ale za co przepraszasz???
Gabys pisze:Ok. oto Bond:
Gabys pisze:Koniecznie trzeba wymienić doświadczenia!
Nie ma żadnych i czasem nie wiem co robić... A ten kot jest spełnieniem marzenia, które nosiłam w sobie od czasu, gdy miałam 15 lat. Wreszcie go MAM. No i chciałabym, by niczego mu nie brakowało...
Tylko trzeba z pomysłodawczynią ustalić) Myślę, że się przychyli do tego pomysłu
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, Google [Bot], Wix101 i 129 gości