Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iwcia pisze:Nika ile lat ma ten srebrny, czy to kot, czy kotka? Sterylizowany?
Muszę to wiedzieć zanim zacznę się rozglądać za domkiem.
Nika Łódź pisze:iwcia pisze:Nika ile lat ma ten srebrny, czy to kot, czy kotka? Sterylizowany?
Muszę to wiedzieć zanim zacznę się rozglądać za domkiem.
Kotka, 2 lata, w schronisku od 12 VIII 2005, oddana z domu, ma na imie Kiki...
annskr pisze:Właśnie problem z tym miejscem na odchuchania, te koty mogą zarażać, a trudno je tak naprawdę izolować od domowników. Każdy z nas - a przynajmnie znaczna wiekszość wziąłby je, gdyby mógł![]()
kota7 pisze:Ja bardzo przepraszam, ale co za potwory tam pracują??? Żeby zwierzę w takim stanie zostawiać samemu sobie!!!
Przecież te zwierzaki cierpią niemiłosiernie!!!
Nika Łódź pisze:iwcia pisze: Mówili coś przy oddawaniu poprzedni "właściciele", dlaczego ją oddają.
nic........
kota7 pisze:Ja bardzo przepraszam, ale co za potwory tam pracują??? Żeby zwierzę w takim stanie zostawiać samemu sobie!!!
Nika Łódź pisze:dzwonila iwcia, ktora net ma tylko w pracy, wiec ja zastepuje teraz na forum![]()
Saskia wziela kociaka z uszkodzonymi rogowkami.
Magija wziela Kikę, kotka jest w koszmarnym stanieWet powiedzial, ze jak przezyje dwie doby, to jest szansa, ze bedzie zyc.....
Magija pilnie potrzebuje:
- transportu na jutro, by zawiezc kotke do Sfory (z okolic Urzedu Stanu Cywilnego na Widzewie)
- wsparcia finansowego, bo nie udzwignie tego sama, leczenie jest bardzo intensywne, wiec i drogie
Prosimy o pomoc dla Magiji, PILNE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości