feta3 pisze:Witam
Chciałam dołączyć do klubu.Moje koty to
Daria
Diuna
Hacker
i miot składający się z 9 kociąt
pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Feta
Witamy i prosimy o zdjęcia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
feta3 pisze:Witam
Chciałam dołączyć do klubu.Moje koty to
Daria
Diuna
Hacker
i miot składający się z 9 kociąt
pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Feta
Nika Łódź pisze:alez jaki MCOToz to wsiowa kotka, troche persa jej w zylach plynie. Tata od lat ten sam
Rudy kocur.
wanila pisze:hmmmm ja juz sama nie wiem, co z tym moim "prawie MCO"
Nika, od której wzięłam Śrubala pisze:Nika Łódź pisze:alez jaki MCOToz to wsiowa kotka, troche persa jej w zylach plynie. Tata od lat ten sam
Rudy kocur.
ale skoro ja widzę MCO, a nie persato możemy tu z kiciorem zostać?
najwyżej prosze na 1. stronie napisać, że jesteśmy "prawie MCO"
![]()
wanila pisze:heheheh no jasne![]()
ale czy on o tym wie
wanila pisze:pewnie że "ryba"i tak jest jedyna w swoim rodzaju
i raczej ja jestem jego, a nie on mój
a "gadamy" sobie często o rożnych rzeczach
mamucik pisze:Miesiac temu trafił do mnie na poszukiwanie domku mieszaniec main coona z dachowcem ( śliczną koteczką) - owoc miłości podwórkowej.
I stało sie - zakochałam się, bo to kot niezwykły.
Zostać u mnie nie może, bo juz trzy tygryski i rodzinka w nieduzym mieszkanku jest, a i zawsze są inne "gościnnie", więc pomału ( bardzo pomału) rozpoczynam szukanie dla niego domku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I patrząc na Maciusia musze przyznac, że to rzeczywiście rasa niezwykła - madra, pełna przywiązania, waleczna a jednoczesnie bardzo opiekuńcza - w domu mam gościnnie także trójkolorową malutką koteczkę, też szukajacą domku. Maciuś pozwala jej na to, żeby ukręcała sobie smoczusia z jego sierści i przysysała sie do niego. A tak go opisałam na stronie adopcyjnej:
"Maciuś urodzony 22.04.05 i chyba nikt mi w to nie uwierzy. Maciuś ma dużą domieszkę maincoona. I jest już duzy, wygląda na przynajmniej 4 mieś. Maciuś ma jedwabistą, długą sierść jest od spodu śnieżny, z popielato-srebrnym płaszczykiem, spod którego prześwituje białe podbicie. Oczy typowo rasowe - złote, rzeczywiście o spojrzeniu sowy, bardzo skupione i mądre. Jest piekielnie inteligentny - każda prośba jest zrozumiana. To największy pieszczoch, jakiego miałam. W nocy śpi tylko ze mną - buzia w pyszczek i nie mozna inaczej, bo jest pełne oburzenia miauczenie. Spi jak dziecko - wtulony w człowieka i gilanko po brzuszku o 2 w nocy jest rzeczą mile widzianą. To kotek wzbudzajacy już olbrzymi respekt - moje koty się z nim liczą, a to naprawdę niezwykłe osiągnięcie. Nie jest to kot agresywny, niemniej pilnujący swojej miseczki i miejsca przy człowieku. Maciek to czysta, pozytywna energia, Ktos, kogo on pokocha bedzie miał wspaniałego przyjaciela. I jeszcze coś - to dziwny kociak - tyle w nim cech z psa, ile z kota. Jest niemal uzalezniony od towarzystwa człowieka - tj siedzi spokojnie sam w domu, ale kiedy przyjdę to wszystko ze mna robi, a jednocześnie zachowuje niezależność kota."
![]()
![]()
Dlatego jestem jak najbardziej za takim klubem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, luty-1, misiulka i 83 gości