Luda pisze:No to się doczekałyście. Zakochałm się w kocurku takim jaki był wcześniej.Teraz jest zaniedbany i potrzebuje dużo pracy i czasu by wyglądał pięknie.Wierzę że uda mi się do tego doprowadzić![]()
pozdrawiam Luda
Domek się ujawnił

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Luda pisze:No to się doczekałyście. Zakochałm się w kocurku takim jaki był wcześniej.Teraz jest zaniedbany i potrzebuje dużo pracy i czasu by wyglądał pięknie.Wierzę że uda mi się do tego doprowadzić![]()
pozdrawiam Luda
Nezia pisze:Luda pisze:No to się doczekałyście. Zakochałm się w kocurku takim jaki był wcześniej.Teraz jest zaniedbany i potrzebuje dużo pracy i czasu by wyglądał pięknie.Wierzę że uda mi się do tego doprowadzić![]()
pozdrawiam Luda
Domek się ujawnił![]()
agis pisze:To sie tez przylacze do gratulacji![]()
I niesmialopoprosze o duza ilosc fotek z bialaskiem...
covu pisze:agis pisze:To sie tez przylacze do gratulacji![]()
I niesmialopoprosze o duza ilosc fotek z bialaskiem...
Agis malo ci bialych fotek![]()
![]()
covu pisze:Agis malo ci bialych fotek![]()
![]()
Nezia pisze:no bo Agis ma jednego kotka z niebieskimi, a drugiego z zielonymi (?) oczyma, a Luda ma dwa w jednym
agis pisze:covu pisze:Agis malo ci bialych fotek![]()
![]()
Pewnie, ze malo. Fotek bialaskow, to kazda ilosc przetrawie
Nigdy nie bedzie za duzo
Nezia pisze:no bo Agis ma jednego kotka z niebieskimi, a drugiego z zielonymi (?) oczyma, a Luda ma dwa w jednym
Serio ten MCO ma jedno zielone a drugie niebieskie?To tym bardziej bede "molestowac" o fotki
![]()
U mnie tak jak napisalas zielonooka i niebieskooka.
Mix-a jeszcze nie mam
covu pisze:agis pisze:.....
U mnie tak jak napisalas zielonooka i niebieskooka.
Mix-a jeszcze nie mam
to sie sopznilas
pozdrawiam Luda
Luda pisze:Witajcie!
Przyczyny mojej rezygnacji są bardziej złożone a wg słów Nezii, Białym interesowały się jeszcze inne osoby.Więc krzywdy kotu nie czynię.
MCO ten jest wspaniały i na pewno znajdzie dom.Niemniej bardzo przeraszam.
Luda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości