Znalazłam na allegro ogloszenie adopcyjne dotyczące kotki norweskiej. Zadzwoniłam do pani i otrzymalam takie informacje i oczywiscie zgode na szukanie tutaj domku : powód oddania to trzymiesięczne dziecko, dwa yorki a funduszów na utrzymanie brak. Powodem oddania własnie kota z tej gromadki jest też duża ilość sierści i przez to prawdopodobnie obawa o higiene przy malym dziecku.Takie informacje otrzymalam. Jesli chodzi o charakter kotki to jest spokojna i nienarzucająca sie, więc nie jest kotem - przylepa ale połasic sie przychodzi gdy chce.Do psów jest przyzwyczajona, do kotow nie wiadomo ale była próba oddania do domu z dorastajacym norwegiem i po jednym dniu została oddana, dlaczego? nie dochodzilo do walk, bylo lekkie prychanie i machnięcia łapką ze strony kotki bo kocurek był ciekawy i chcial sie prawdopodobnie zapoznać, zresztą o czym mozna mowic po jednodniowym spotkaniu

Kotka ma powyżej 4 latek/chyba z 5/ , jest wykastrowana, rudo-biała, śliczna

I teraz znowu nie umiem wklejac linku do ogloszenia a tam jest zdjęcie

Help, ona jest na ostatniej stronie - wklejcie mi prosze

numer tel. do pani- o61 8629244 w poznaniu. w ogloszeniu jest napisane że domek najlepiej w okolicach Poznania ale myśle że da sie z panią dogadać, bo zapomnialam o to spytać choc myśle że jak dojazd będzie to sie da załatwić.