kropka75 pisze:ZwariowałamZaklepałam kotucha!
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Po cichu Ci powiem, że zazdroszczę.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kropka75 pisze:ZwariowałamZaklepałam kotucha!
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kropka75 pisze:Mnie też.Ten jest drugi, po Migdale.
Iśka - co szczerzysz zębole?
Iśka pisze:kropka75 pisze:Mnie też.Ten jest drugi, po Migdale.
Szczerzę, bo się cieszę z Tobą. A tak nawiasem mówiąc to drogie sympatyczki Migdała, to nie wiem czy wiecie, że ja mam jego mamusię, jeszcze ładniejszą i przytulaśniejszą![]()
Kropka, dobrze robisz, że się dokacasz - przetrzesz dla mnie szlaki.
Twój wybraniec (koci) też mi wpadł w oko.
Iśka pisze:Kropka, dobrze robisz, że się dokacasz - przetrzesz dla mnie szlaki.
kropka75 pisze:Iśka pisze:kropka75 pisze:Mnie też.Ten jest drugi, po Migdale.
Szczerzę, bo się cieszę z Tobą. A tak nawiasem mówiąc to drogie sympatyczki Migdała, to nie wiem czy wiecie, że ja mam jego mamusię, jeszcze ładniejszą i przytulaśniejszą![]()
Kropka, dobrze robisz, że się dokacasz - przetrzesz dla mnie szlaki.
No ja myślę, niewiele nas pojedynczo zakoconych zostało.Teraz Twoja kolej będzie.
I wiemy, że masz jego śliczną mamusię, wiemy.Taką babeczkę chciałam właśnie, ale jakoś nie ma całych burych babeczek.
Nic to - teraz będę miała wszystkie koty w domu.
Iśka pisze:
Czicz jest szara, nie bura ma kółka jaśniejsze po bokach i pręgi ciemne n a łapkach i ogonie, nie jest bura, ale szara zkropkowanym brzychem i jasną brodą i szyjką. Jej synek Migdał jest w zupełnie innym" kolorze". Pewnie wziął geny po tacie albo dziadkach
Buraski są najbardziej kocie i bardzo mi się podobają.
kropka75 pisze:Iśka pisze:
Czicz jest szara, nie bura ma kółka jaśniejsze po bokach i pręgi ciemne n a łapkach i ogonie, nie jest bura, ale szara zkropkowanym brzychem i jasną brodą i szyjką. Jej synek Migdał jest w zupełnie innym" kolorze". Pewnie wziął geny po tacie albo dziadkach
Buraski są najbardziej kocie i bardzo mi się podobają.
Wiem, wiem.Ale dla mnie czy szare czy bure to i tak każde piękne. I takie jak Kropa moja i takie jak Migdał i takie jak Miętka Twoja. Każde z nich, choć inne, bardzo mi się podoba.
Dla mnie to wszystko burki, ale zwracam honor szarej kici.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości