rude, tricolorki, marmurki, tygrysy WSZYSTKO U NAS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 06, 2005 19:04

kropka75 pisze:Zwariowałam :twisted: Zaklepałam kotucha! :lol:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:

Po cichu Ci powiem, że zazdroszczę. :) Zakochałam się w chłopaku, a jak do tej pory, to 'brały mnie' głównie dziewczynki. :)

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Wto wrz 06, 2005 19:42

Mnie też. :) Ten jest drugi, po Migdale. :)

Iśka - co szczerzysz zębole? :D

kropka75

Od: Śro lut 09, 2005 11:15

Post » Wto wrz 06, 2005 19:49

kropka75 pisze:Mnie też. :) Ten jest drugi, po Migdale. :)

Szczerzę, bo się cieszę z Tobą. A tak nawiasem mówiąc to drogie sympatyczki Migdała, to nie wiem czy wiecie, że ja mam jego mamusię, jeszcze ładniejszą i przytulaśniejszą :twisted:

Kropka, dobrze robisz, że się dokacasz - przetrzesz dla mnie szlaki.

Twój wybraniec (koci) też mi wpadł w oko.
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Wto wrz 06, 2005 19:56

Kropka 75 :P
Dydu jest przepiekny.
Gość

Post » Wto wrz 06, 2005 22:43

Iśka pisze:

Szczerzę, bo się cieszę z Tobą. A tak nawiasem mówiąc to drogie sympatyczki Migdała, to nie wiem czy wiecie, że ja mam jego mamusię, jeszcze ładniejszą i przytulaśniejszą :twisted:

No ja myślę, niewiele nas pojedynczo zakoconych zostało. :) Teraz Twoja kolej będzie. :D

I wiemy, że masz jego śliczną mamusię, wiemy. :) Taką babeczkę chciałam właśnie, ale jakoś nie ma całych burych babeczek.
Nic to - teraz będę miała wszystkie koty w domu. :D

kropka75

Post » Wto wrz 06, 2005 22:54

Iśka pisze:Kropka, dobrze robisz, że się dokacasz - przetrzesz dla mnie szlaki.

A podoba wam sie Thomasek? Chlopina jest taki kochany, ze az za serce ujmuje. A do tego po operacji nozki potrzebuj dobrego, rozsadnego domku
http://koty.karolin.pl/adopcjefoto/tomas1.jpg

Bella

Od: Nie cze 19, 2005 19:44

Post » Wto wrz 06, 2005 23:10

kropka75 pisze:
Iśka pisze:

No ja myślę, niewiele nas pojedynczo zakoconych zostało. :) Teraz Twoja kolej będzie. :D

I wiemy, że masz jego śliczną mamusię, wiemy. :) Taką babeczkę chciałam właśnie, ale jakoś nie ma całych burych babeczek.
Nic to - teraz będę miała wszystkie koty w domu. :D

Czicz jest szara, nie bura ma kółka jaśniejsze po bokach i pręgi ciemne n a łapkach i ogonie, nie jest bura, ale szara zkropkowanym brzychem i jasną brodą i szyjką. Jej synek Migdał jest w zupełnie innym" kolorze". Pewnie wziął geny po tacie albo dziadkach
Buraski są najbardziej kocie i bardzo mi się podobają.
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Post » Wto wrz 06, 2005 23:30

Iśka pisze:
Czicz jest szara, nie bura ma kółka jaśniejsze po bokach i pręgi ciemne n a łapkach i ogonie, nie jest bura, ale szara zkropkowanym brzychem i jasną brodą i szyjką. Jej synek Migdał jest w zupełnie innym" kolorze". Pewnie wziął geny po tacie albo dziadkach

Wiem, wiem. :) Ale dla mnie czy szare czy bure to i tak każde piękne. I takie jak Kropa moja i takie jak Migdał i takie jak Miętka Twoja. Każde z nich, choć inne, bardzo mi się podoba.
Dla mnie to wszystko burki, ale zwracam honor szarej kici. :D

kropka75

Post » Wto wrz 06, 2005 23:42

kropka75 pisze:
Iśka pisze:

Wiem, wiem. :) Ale dla mnie czy szare czy bure to i tak każde piękne. I takie jak Kropa moja i takie jak Migdał i takie jak Miętka Twoja. Każde z nich, choć inne, bardzo mi się podoba.
Dla mnie to wszystko burki, ale zwracam honor szarej kici. :D

Dla mnie Cziczja może być fioletowa wróżowe zygzaki liczy się charakter, prawda? Ale przy wyborze nowego kota wzrok i takie tam wrażenia zmysłowe mają kolosalne znaczenie.
Ładniuchny jest ten marmurkowy chłoptaś, piękny, naprawdę mi się podoba.
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Post » Śro wrz 07, 2005 8:47

Twoja kota myli mi się futerkowo z kicią tajdżi. Obie mi się podobają, obie są śliczne ale zawsze zapominam która jest jaka. Teraz sobie przypominam, że tamta jest marmur ciemniejszy niż Twoja kiciulka. :)

No tak, na pierwszy rzut oka takie rzeczy jak kolorek i wyraz pychola robią wrażenie. :)

kropka75

[poprzednia]