Tak SMUTNEGO kota jeszcze nigdy nie widzialam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
esperanza pisze:Przekazałam namiary. Facet dzwonił do mnie z ogłoszenia, gdy szukałam domu dla rudaska z lecznicy, ale sie spoźnił, więc obiecałam dać znac, gdy jakis rudzielec się pojawi.
Trzymam kciuki, by się udało
kota7 pisze:Ale ten kot to specjalnych ludzi potrzebuje. Takich mocno kocich, bo widać, że jest w nieciekawym stanie. A jeśli trafi do przypadkowych opiekunów i ci się nie sprawdzą i oddadzą kota do schroniska, bo na przykład nie jest kolankowy i mruczący, to bedzie dla niego koniec. Esperanza, czy ten dom jest odpowiedni? Dla większości kotów ze schroniska prawie każdy dom jest OK, ale dla tego chyba nie...
esperanza pisze:Myślę, że najlepiej będzie w stanie ocenić kandydatów na opiekunów osoba, która zajmuje się rudaskiem w trakcie rozmowy z potencjalnym domem.
Państwo w każdym razie są świadomi konieczności kastracji kota, chociaż wydają się dosyć mało doswiadczeni w kocich kwestiach, ( coz ja tez jeszcze jestem, bo mój Lucyfer ma dopiero 3, 5 roku)
jednocześnie sa dosyć zdesperowani, bo pan chciał przyjechać po kota do Warszawy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], smoki1960 i 110 gości