Jowita pisze:U mnie poszło szybko - Devoniś trafił do mnie 23 września (niedługo będzie rok!!! ), a na drugiego kota miałam parcie już w listopadzie, jednak Gizmunia z różnych względów mogłam wziąć dopiero w na początku stycznia.
Parcie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jowita pisze:U mnie poszło szybko - Devoniś trafił do mnie 23 września (niedługo będzie rok!!! ), a na drugiego kota miałam parcie już w listopadzie, jednak Gizmunia z różnych względów mogłam wziąć dopiero w na początku stycznia.
kropka75 pisze:O, pocieszył mnie
karolian pisze:e tam pocieszył ! namawiaj Tza na chłopczyka i adoptujcie tego przecudnego kociaka... Dydusia :d
będzie dobrze:D
kropka75 pisze:Jowita pisze:U mnie poszło szybko - Devoniś trafił do mnie 23 września (niedługo będzie rok!!! ), a na drugiego kota miałam parcie już w listopadzie, jednak Gizmunia z różnych względów mogłam wziąć dopiero w na początku stycznia.
Parcie?![]()
Jezu, mam nadzieję, że ja nie dostanę parcia, bo po zabiegu jestem.
karolian pisze:no to podstępem powiedz Tzowi że faktycznie nie pojedziecie po kota do torunia....
za to zorganizujmy może jaki transport forumowy np do krakowa?
i do krakowa już pojedziecie... po kota
![]()
![]()
![]()
![]()
ja np jadę z Łodzi do krakowa w sobotę.. mogę zabrać jeśli tylko ktoś mo go do łodzi dowiezie
i co ? chytry plan?
kropka75 pisze:Tylko ja nadal nic o nim nie wiem. Napisałam do lidiyi ale milczy. Nie wiem czy zdrowy, czy odrobaczony, zaszczepiony itd. Ja do weta mogę tylko od pon. do pt. i to w określonych godzinach. Chciałabym wiedzieć to co wiedzieć powinnam o tym kotuchu, ale niestety...
No i nadal nie wiem czy w fundacji jakąś umowę się podpisuje i czy można zabrać kota przez pośrednika.Nie wiem nawet czy on tam nadal jest. Słowem - nie wiem nic konkretnego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, kasiek1510, Kenya, Paula05 i 237 gości