Aha i urządźcie "pokój spokoju" dla Zuzy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oberhexe pisze:Gacusiowa Mama pisze:Aga, no gratulacje - wiecej kocich wariatunciow bedzie na forumie
a ja juz za 2 tygodnie jade po malude
Nie wytrzymałabyś do 6 miesiąca, co?
kura1336 pisze:Aga, zanim weźmiecie to cudo przeprowadźcie się do willi, ewentualnie dużego mieszkania, wyciszcie sypialnię i zamontujcie w niej pancerne drzwi. W przeciwnym wypadku można już krzyk nad wami postawić
Aha i urządźcie "pokój spokoju" dla Zuzy
Aga1 pisze:Oberhexe pisze:Gacusiowa Mama pisze:Aga, no gratulacje - wiecej kocich wariatunciow bedzie na forumie
6 miesięcyToż to nieuzasadnione okrucieństwo w stosunku do nowych właścicieli
Oberhexe pisze:Aga1 pisze:Oberhexe pisze:Gacusiowa Mama pisze:Aga, no gratulacje - wiecej kocich wariatunciow bedzie na forumie
6 miesięcyToż to nieuzasadnione okrucieństwo w stosunku do nowych właścicieli
O ile pamiętam, to Gacusiowa sama chciała tyle ambitnie czekać, dla dobra kici (co jest godnym najwyższej pochwały dowodem niewiarygodnego wprost samozaparcia)![]()
Ja czekałam, aż mała będzie miała wszystkie szczepienia (na spokojnie) + kwarantanna poszczepienna. Wystarczyło
kura1336 pisze:Gdyby to jeszcze dziewczyna była, byłaby jakaś nadziej...ale nie to będzie chłopak i na dodatek przejdzie szkołę przetrwania Atona. Jak dorośnie wyprowadzam się z Wawy, co prawda Ursus od Bródna daleko, ale dla Aton i Apolla nie będzie rzeczy niemożliwych
, przmierzenie Wisły to tylko kewstia czasu...krótkiego
Aga1 pisze:kura1336 pisze:Gdyby to jeszcze dziewczyna była, byłaby jakaś nadziej...ale nie to będzie chłopak i na dodatek przejdzie szkołę przetrwania Atona. Jak dorośnie wyprowadzam się z Wawy, co prawda Ursus od Bródna daleko, ale dla Aton i Apolla nie będzie rzeczy niemożliwych
Brygada AA
kura1336 pisze:Aga1 pisze:kura1336 pisze:Gdyby to jeszcze dziewczyna była, byłaby jakaś nadziej...ale nie to będzie chłopak i na dodatek przejdzie szkołę przetrwania Atona. Jak dorośnie wyprowadzam się z Wawy, co prawda Ursus od Bródna daleko, ale dla Aton i Apolla nie będzie rzeczy niemożliwych
Brygada AA
AAAAAAAAAAAAA zaczynam się pakowac już dzisiaj
Aga1 pisze:kura1336 pisze:Aga1 pisze:kura1336 pisze:Gdyby to jeszcze dziewczyna była, byłaby jakaś nadziej...ale nie to będzie chłopak i na dodatek przejdzie szkołę przetrwania Atona. Jak dorośnie wyprowadzam się z Wawy, co prawda Ursus od Bródna daleko, ale dla Aton i Apolla nie będzie rzeczy niemożliwych
Brygada AA
Kura może się skusisz na RC Young FemaleMoze Smysiek Ci szafy pozyczy
kura1336 pisze:Aga1 pisze:kura1336 pisze:Aga1 pisze:kura1336 pisze:Gdyby to jeszcze dziewczyna była, byłaby jakaś nadziej...ale nie to będzie chłopak i na dodatek przejdzie szkołę przetrwania Atona. Jak dorośnie wyprowadzam się z Wawy, co prawda Ursus od Bródna daleko, ale dla Aton i Apolla nie będzie rzeczy niemożliwych
Brygada AA
Kura może się skusisz na RC Young FemaleMoze Smysiek Ci szafy pozyczy
Za RC dziękuję, ale z szafy nie wyjdę. Nie ma mowy
Aga1 pisze:TZ stwierdził, że mu niebiosa sprzyjają, bo on chciał dzikiego chłopca![]()
No i będzie dziki chłopiec![]()
Chilli pisze:Aga1 pisze:TZ stwierdził, że mu niebiosa sprzyjają, bo on chciał dzikiego chłopca![]()
No i będzie dziki chłopiec![]()
Tez abi? Skad?
kura1336 pisze:Przez ostatnie dwa miesiące nauczyłam się, że małe kotki potrafią drapać, fuczeć i gryźć oraz tego, że wystarczą dwa małe kotki, aby łazienka wyglądała jakby przeszło przez nią tornado. To strach nawet pomyśleć co mogę zrobić dwa małe, ABISYŃSKIE kotki![]()
Gdyby do bandy AA dołączył Smysiek i zmieniliby się w bandę ASA, prezydent Wawy zarządziłby ewakuację miasta![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko i 67 gości