Zuza&Aton&Apollo! Po wystawie :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 02, 2005 14:23

Aga, zanim weźmiecie to cudo przeprowadźcie się do willi, ewentualnie dużego mieszkania, wyciszcie sypialnię i zamontujcie w niej pancerne drzwi. W przeciwnym wypadku można już krzyżyk nad wami postawić :roll:

Aha i urządźcie "pokój spokoju" dla Zuzy :D
Ostatnio edytowano Pt wrz 02, 2005 14:24 przez kura1336, łącznie edytowano 1 raz

kura1336

Od: Śro lut 18, 2004 20:31

Post » Pt wrz 02, 2005 14:23

Oberhexe pisze:
Gacusiowa Mama pisze:Aga, no gratulacje - wiecej kocich wariatunciow bedzie na forumie :P
a ja juz za 2 tygodnie jade po malude :)

Nie wytrzymałabyś do 6 miesiąca, co? :wink:

6 miesięcy 8O Toż to nieuzasadnione okrucieństwo w stosunku do nowych właścicieli :twisted:

Aga1

Od: Pon lip 05, 2004 20:18

Post » Pt wrz 02, 2005 14:26

kura1336 pisze:Aga, zanim weźmiecie to cudo przeprowadźcie się do willi, ewentualnie dużego mieszkania, wyciszcie sypialnię i zamontujcie w niej pancerne drzwi. W przeciwnym wypadku można już krzyk nad wami postawić :roll:

Aha i urządźcie "pokój spokoju" dla Zuzy :D

Zuza jak usłyszła o nowym takim jak Aton, to kazała sobie przyszykować walizkę :twisted: Przekupiłam ją RC Young Female ale ustaliłyśmy, że szafa należy tylko do niej :twisted:

Aga1

Post » Pt wrz 02, 2005 14:26

Aga1 pisze:
Oberhexe pisze:
Gacusiowa Mama pisze:Aga, no gratulacje - wiecej kocich wariatunciow bedzie na forumie :P

6 miesięcy 8O Toż to nieuzasadnione okrucieństwo w stosunku do nowych właścicieli :twisted:

O ile pamiętam, to Gacusiowa sama chciała tyle ambitnie czekać, dla dobra kici (co jest godnym najwyższej pochwały dowodem niewiarygodnego wprost samozaparcia) :D
Ja czekałam, aż mała będzie miała wszystkie szczepienia (na spokojnie) + kwarantanna poszczepienna. Wystarczyło :D

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pt wrz 02, 2005 14:27

Oberhexe pisze:
Aga1 pisze:
Oberhexe pisze:

O ile pamiętam, to Gacusiowa sama chciała tyle ambitnie czekać, dla dobra kici (co jest godnym najwyższej pochwały dowodem niewiarygodnego wprost samozaparcia) :D
Ja czekałam, aż mała będzie miała wszystkie szczepienia (na spokojnie) + kwarantanna poszczepienna. Wystarczyło :D

Gacusiowa musiała nie być sobą jak to mówiła :lol:

Aga1

Post » Pt wrz 02, 2005 14:29

Gdyby to jeszcze dziewczyna była, byłaby jakaś nadziej...ale nie to będzie chłopak i na dodatek przejdzie szkołę przetrwania Atona :strach: . Jak dorośnie wyprowadzam się z Wawy, co prawda Ursus od Bródna daleko, ale dla Aton i Apolla nie będzie rzeczy niemożliwych :strach: , przmierzenie Wisły to tylko kewstia czasu...krótkiego :strach:

kura1336

Post » Pt wrz 02, 2005 14:30

kura1336 pisze:Gdyby to jeszcze dziewczyna była, byłaby jakaś nadziej...ale nie to będzie chłopak i na dodatek przejdzie szkołę przetrwania Atona :strach: . Jak dorośnie wyprowadzam się z Wawy, co prawda Ursus od Bródna daleko, ale dla Aton i Apolla nie będzie rzeczy niemożliwych :strach: , przmierzenie Wisły to tylko kewstia czasu...krótkiego :strach:

Brygada AA :ryk:

Aga1

Post » Pt wrz 02, 2005 14:31

Aga1 pisze:
kura1336 pisze:Gdyby to jeszcze dziewczyna była, byłaby jakaś nadziej...ale nie to będzie chłopak i na dodatek przejdzie szkołę przetrwania Atona :strach: . Jak dorośnie wyprowadzam się z Wawy, co prawda Ursus od Bródna daleko, ale dla Aton i Apolla nie będzie rzeczy niemożliwych :strach: , przmierzenie Wisły to tylko kewstia czasu...krótkiego :strach:

AAAAAAAAAAAAA zaczynam się pakowac już dzisiaj :roll:

kura1336

Post » Pt wrz 02, 2005 14:33

kura1336 pisze:
Aga1 pisze:

Kura może się skusisz na RC Young Female :twisted: Moze Smysiek Ci szafy pozyczy :twisted:

Aga1

Post » Pt wrz 02, 2005 14:36

Aga1 pisze:
kura1336 pisze:
Aga1 pisze:

Kura może się skusisz na RC Young Female :twisted: Moze Smysiek Ci szafy pozyczy :twisted:

Za RC dziękuję, ale z szafy nie wyjdę. Nie ma mowy :roll:

kura1336

Post » Pt wrz 02, 2005 14:41

kura1336 pisze:
Aga1 pisze:
kura1336 pisze:
Aga1 pisze:

Za RC dziękuję, ale z szafy nie wyjdę. Nie ma mowy :roll:

:ryk:
Przecież to będą tylko dwa małe kotecki. Każdy z nich jest o połowę mniejszy od Twojego Smyśka :roll:

Aga1

Post » Pt wrz 02, 2005 14:45

Aga1 pisze:TZ stwierdził, że mu niebiosa sprzyjają, bo on chciał dzikiego chłopca :twisted:
No i będzie dziki chłopiec :D :dance:

Tez abi? Skad?

Chilli

Od: Wto mar 08, 2005 15:00

Post » Pt wrz 02, 2005 14:47

Chilli pisze:
Aga1 pisze:TZ stwierdził, że mu niebiosa sprzyjają, bo on chciał dzikiego chłopca :twisted:
No i będzie dziki chłopiec :D :dance:

Tez abi? Skad?

Jasssne, że ABY :wink: Z Aby Zone :D

Aga1

Post » Pt wrz 02, 2005 14:47

Przez ostatnie dwa miesiące nauczyłam się, że małe kotki potrafią drapać, fuczeć i gryźć oraz tego, że wystarczą dwa małe kotki, aby łazienka wyglądała jakby przeszło przez nią tornado. To strach nawet pomyśleć co mogę zrobić dwa małe, ABISYŃSKIE kotki :strach:

Gdyby do bandy AA dołączył Smysiek i zmieniliby się w bandę ASA, prezydent Wawy zarządziłby ewakuację miasta :twisted: :roll:

kura1336

Post » Pt wrz 02, 2005 14:49

kura1336 pisze:Przez ostatnie dwa miesiące nauczyłam się, że małe kotki potrafią drapać, fuczeć i gryźć oraz tego, że wystarczą dwa małe kotki, aby łazienka wyglądała jakby przeszło przez nią tornado. To strach nawet pomyśleć co mogę zrobić dwa małe, ABISYŃSKIE kotki :strach:

Gdyby do bandy AA dołączył Smysiek i zmieniliby się w bandę ASA, prezydent Wawy zarządziłby ewakuację miasta :twisted: :roll:

:ryk::ryk::ryk::ryk::ryk::ryk::ryk::ryk::ryk:

Aga1

[poprzednia][następna]