MASKOTECZKI wszystkie mają domki :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2005 11:45

Cześć!!!

Tu nowy tata COCO :D

Kochani spieszcie się żegnać naszą czekoladkę, bo zaraz Ją zabieramy i nikomu nie oddamy 8)

Jeszcze raz wielkie dzięki dla Jasenki za serce i opiekę nad naszym maleństwem :wink:
Gość

Post » Śro sie 31, 2005 11:48

Mizianki dla COCO ! :)
I gratulacje dla taty ;)

azis

Od: Śro cze 01, 2005 7:26

Post » Śro sie 31, 2005 12:29

Anonymous pisze:Cześć!!!

Kochani spieszcie się żegnać naszą czekoladkę, bo zaraz Ją zabieramy i nikomu nie oddamy 8)

Jeszcze raz wielkie dzięki dla Jasenki za serce i opiekę nad naszym maleństwem :wink:

Andrzeju! Witaj! Super, że jesteś :D :D :D!

Coś specjalnie dla Ciebie:
Obrazek&Obrazek

Coco z niecierpliwością czeka do piątku :D!
Aleksandra + dwóch synów, cztery (na razie ;) ) ogony kocie i jeden (wystarczy ;) ) psi.

jasenka

Od: Wto lip 20, 2004 9:15

Post » Śro sie 31, 2005 12:45

jasenka pisze:
Mysza pisze:
jasenka pisze:Pani z Bemowa przychodzi dziś oglądać Felisię. Pani dotąd "niezakocona". Nie jestem do końca przekonana, czy Feli to kot dla niej, ale ją wybadam. Pani chce koteczkę czarno - białą. Nawet jeśli ten domek nie będzie sie nadawał dla Felini (jest jeszcze nieufna, czasem syka i mam obawy, czy powinien ją wziąć ktoś niedoświadczony) to może będzie miejsce dla jakiegoś innego kotka. Pani jest "ciekawa świata" i wydaje się "podatna na dobre rady". Mamy chyba kilka krówek na Forum? Zobaczymy.

Relacje wkrótce :D.

jasenka ja mam czarno bioałą koteczkę 8)
wątek Agrafka i Arbuzik
Agrafka się supwer nadaje na pierwszego kota, niekłopotliwa zupełnie jest :) Na jedynaczkę zresztą też by się nadała.
Arbuzik jest biało-czarno krówkowo łaciaty 8)

u Insomni są dwaj łaciacia kawalerowi i biało-bura dziewuszka- ale ta jeszcze nie do oddania bo dzika

Najpierw porozmawiam z Panią, a potem się zobaczy. Muszę sprawdzić, na ile to jest dobry dom dla kota, bo po rozmowie telefonicznej trudno stweirdzić. Na razie wiem, że Pani pyta o wszystko, co kota może dotyczyć, więc nie wie za wiele. Z drugiej strony pyta, więc to dobry znak :D. Jak już ją poznam i zdecyduję, że kot jej się należy, ale jednak nie Felisia, to będziemy szukać.

Pani była u mnie. Niestety Felisia to nie kotek dla niej. Pani ma synka, 6,5 roku, a Felinia jest jeszcze zbyt dzika do domku z dzieckiem. Ale inna kicia poszukiwana, bo domek dobry. Więcej tu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=31571
Aleksandra + dwóch synów, cztery (na razie ;) ) ogony kocie i jeden (wystarczy ;) ) psi.

jasenka

Post » Śro sie 31, 2005 12:56

Anonymous pisze:Cześć!!!

witaj :)
i do zobaczenia w piątek, z Coco bedzie sie żegnała cała nasza ekipa adopcyjna
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro sie 31, 2005 13:15

Miło mi będzie poznać, dzieki Wam będziemy mieli COCO, a COCO będzie miała nas :D
Jasenko, dzięki za zdjęcia, jak możesz to wrzuć jeszcze kilka, bo usychamy z tęsknoty za naszym maleństwem!!!
Gość

Post » Śro sie 31, 2005 14:14

WIELKIE DZIĘKI ZA ZDJĘCIA, AŻ MNIE COŚ ŚCISNĘŁO....
NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ PIĄTKU
COCO MA JUŻ KUWETĘ, MISKI, ZABAWKI, SZUKAM JESZCZE DRAPAKA I WYGODNEGO LEGOWISKA...
JESZCZE DWA DNI... I JUŻ : )))
MAJKA007

Post » Śro sie 31, 2005 14:25

MAJKA007 pisze:WIELKIE DZIĘKI ZA ZDJĘCIA, AŻ MNIE COŚ ŚCISNĘŁO....
NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ PIĄTKU
COCO MA JUŻ KUWETĘ, MISKI, ZABAWKI, SZUKAM JESZCZE DRAPAKA I WYGODNEGO LEGOWISKA...
JESZCZE DWA DNI... I JUŻ : )))

Witaj Maju! Jesteście kochani :love:! Coco czeka na Was z utęsknieniem! Urosła! Potem wkleję więcej zdjęć, bo mężowi obiad muszę zrobić :wink:.

jasenka

Post » Śro sie 31, 2005 14:26

tato coco...
kiedy sie mozna wprosic na ogladanie malej w nowym domku. slyszalam ze wy kabaccy...
a mnie do was blizej :D
to jak??
w rewanzu zapraszam do siebie na lulanie laci :D
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Śro sie 31, 2005 17:02

Fotki :D:
Obrazek&Obrazek&Obrazek
&Obrazek&Obrazek

P.S. covu :twisted:... bądź grzeczna :wink:!

jasenka

Post » Śro sie 31, 2005 17:27

no przeciez jestem...

aaa...
domek sie nie zgodzil (znaczy rodzice w dmoku sie nie zgodzili) wiec Mori musi zostac u Was :D
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Śro sie 31, 2005 17:29

:lol: z dnia na dzień rośnie... szkoda że mnie przy tym nie ma, ale już za chwilkę... wszystkie kociaki urosły, są śliczne- tak słodko wyglądają jak śpią.
Mam nadzieję, że nie będzie bardzo tęsknić za rodzeństwem. Ten tygdzień darowany jej jeszcze przez nas wystarczy na usamodzielnienie się i przez to będzie mniejszym stresem - bo przecież jest starsza o całe 7 dni : ))))) Ciekawe kiedy zasłużę na pierwsze w jej wykonaniu mruczando :D to będzie coś!
majka007

Post » Śro sie 31, 2005 17:34

majka007 pisze::lol: z dnia na dzień rośnie... szkoda że mnie przy tym nie ma, ale już za chwilkę... wszystkie kociaki urosły, są śliczne- tak słodko wyglądają jak śpią.
Mam nadzieję, że nie będzie bardzo tęsknić za rodzeństwem. Ten tygdzień darowany jej jeszcze przez nas wystarczy na usamodzielnienie się i przez to będzie mniejszym stresem - bo przecież jest starsza o całe 7 dni : ))))) Ciekawe kiedy zasłużę na pierwsze w jej wykonaniu mruczando :D to będzie coś!

Bedzie bardzo tęsknić :cry:. I dlatego będzie spać z Wami w łózku, włazić Wam na głowy i dopominac się miziania 24 godziny na dobę :twisted:. I będzie baaaardzo mruczeć! Potrafi!

jasenka

Post » Śro sie 31, 2005 17:41

covu pisze:aaa...
domek sie nie zgodzil (znaczy rodzice w dmoku sie nie zgodzili) wiec Mori musi zostac u Was :D

Wiem, na złość :wink: mi robicie, specjalnie mu domku nie szukacie, żeby musiał zostać u mnie :twisted:. Forum perfidne i knujące :twisted:!!! Brzydki Mori, nikt go nie chce... To u kogo mogę z czterema kotami zamieszkać (no może z trzema, bo mi Duzykot Timona nie odda)???

jasenka

Post » Śro sie 31, 2005 17:56

majka007 pisze:(...) Ciekawe kiedy zasłużę na pierwsze w jej wykonaniu mruczando :D to będzie coś!

Myślę, że bardzo szybko :)
Misiaczek jest kochany i niezwykle delikatny.
Nawet gdy był jeszcze "dzikim kotem z bazaru" nie próbował atakować mnie pazurkami lub ząbkami. Wzięty na ręce syczał, ale nie był agresywny.
A gdy już się do mnie przyzwyczaił, to uruchamiał piękne mruczanko :)

Gratuluję Wam takiego wspaniałego kotka :D

Jako wyprawkę dostanie ode mnie birmańską kulkę - najlepszą kocią zabawkę :D

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

[poprzednia][następna]