Tu nowy tata COCO

Kochani spieszcie się żegnać naszą czekoladkę, bo zaraz Ją zabieramy i nikomu nie oddamy

Jeszcze raz wielkie dzięki dla Jasenki za serce i opiekę nad naszym maleństwem

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anonymous pisze:Cześć!!!
Tu nowy tata COCO![]()
Kochani spieszcie się żegnać naszą czekoladkę, bo zaraz Ją zabieramy i nikomu nie oddamy![]()
jasenka pisze:Mysza pisze:jasenka pisze:Pani z Bemowa przychodzi dziś oglądać Felisię. Pani dotąd "niezakocona". Nie jestem do końca przekonana, czy Feli to kot dla niej, ale ją wybadam. Pani chce koteczkę czarno - białą. Nawet jeśli ten domek nie będzie sie nadawał dla Felini (jest jeszcze nieufna, czasem syka i mam obawy, czy powinien ją wziąć ktoś niedoświadczony) to może będzie miejsce dla jakiegoś innego kotka. Pani jest "ciekawa świata" i wydaje się "podatna na dobre rady". Mamy chyba kilka krówek na Forum? Zobaczymy.
Relacje wkrótce.
jasenka ja mam czarno bioałą koteczkę![]()
wątek Agrafka i Arbuzik
Agrafka się supwer nadaje na pierwszego kota, niekłopotliwa zupełnie jestNa jedynaczkę zresztą też by się nadała.
Arbuzik jest biało-czarno krówkowo łaciaty![]()
u Insomni są dwaj łaciacia kawalerowi i biało-bura dziewuszka- ale ta jeszcze nie do oddania bo dzika
Najpierw porozmawiam z Panią, a potem się zobaczy. Muszę sprawdzić, na ile to jest dobry dom dla kota, bo po rozmowie telefonicznej trudno stweirdzić. Na razie wiem, że Pani pyta o wszystko, co kota może dotyczyć, więc nie wie za wiele. Z drugiej strony pyta, więc to dobry znak. Jak już ją poznam i zdecyduję, że kot jej się należy, ale jednak nie Felisia, to będziemy szukać.
Anonymous pisze:Cześć!!!
Tu nowy tata COCO![]()
Kochani spieszcie się żegnać naszą czekoladkę, bo zaraz Ją zabieramy i nikomu nie oddamy![]()
MAJKA007 pisze:WIELKIE DZIĘKI ZA ZDJĘCIA, AŻ MNIE COŚ ŚCISNĘŁO....
NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ PIĄTKU
COCO MA JUŻ KUWETĘ, MISKI, ZABAWKI, SZUKAM JESZCZE DRAPAKA I WYGODNEGO LEGOWISKA...
JESZCZE DWA DNI... I JUŻ : )))
majka007 pisze::lol: z dnia na dzień rośnie... szkoda że mnie przy tym nie ma, ale już za chwilkę... wszystkie kociaki urosły, są śliczne- tak słodko wyglądają jak śpią.
Mam nadzieję, że nie będzie bardzo tęsknić za rodzeństwem. Ten tygdzień darowany jej jeszcze przez nas wystarczy na usamodzielnienie się i przez to będzie mniejszym stresem - bo przecież jest starsza o całe 7 dni : ))))) Ciekawe kiedy zasłużę na pierwsze w jej wykonaniu mruczandoto będzie coś!
covu pisze:aaa...
domek sie nie zgodzil (znaczy rodzice w dmoku sie nie zgodzili) wiec Mori musi zostac u Was
majka007 pisze:(...) Ciekawe kiedy zasłużę na pierwsze w jej wykonaniu mruczandoto będzie coś!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości