KAROL-2letni wykastrowany kocurek-już w nowym domku!!FOTKI!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2005 8:49

brrrr... to sobie miejsce wybralas. OK :)

azis

Od: Śro cze 01, 2005 7:26

Post » Śro sie 31, 2005 10:37

Catrina, wielkie dzieki! Czekamy na fotki Karolka. Ja cały czas szukam też wśród swoich znajomych. Musi sie coś dla niego szybko znaleźć!
when life gives you lemons, make lemonade ;-)
...how I wish you were here...

Druidess

Od: Wto paź 08, 2002 9:03

Post » Śro sie 31, 2005 10:44

A moze jest chetny domek na gotowego, odchowanego kocurka? Taki kot to skarb prawdziwy, zadnych niespodzianek, wszystko kot juz wie i umie a do tego ona tak bardzo potrzebuje swojego czlowieka.

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Śro sie 31, 2005 20:53

I co Catrina, udało się fotki pstryknąć?
jestem bardzo ciekawa jaki kocurek jest, bo możliwe, ze bede miała dla niego dobry domek....

Druidess

Post » Czw wrz 01, 2005 12:44

Wczoraj poznalam Karola.
Widac ze byl to ukochany kot swojego opiekuna. Jest bardzo kontaktowy, gadajacy, rozumny... czule i uwaznie patrzyl mi w oczy jakby chcial zrozumiec co sie dzieje. Widac ze poswiecano mu bardzo wiele uwagi, milosci i czulosci. Kot jest przyjazny, lagodny, pieszczotliwy. Serce mi sie kroi jak pomysle ze siedzi zamkniety przez caly dzien sam. Przedtem spedzal ze swoim chorym opiekunem cale dnie i pewnie teraz bardzo teskni za glosem i pieszczotami.
Strasznie mi go szkoda.
Mam zdjecia w innym komputerze, teraz jestem przelotem w kafejce. Moze jutro mi sie uda umiescic jego fotki...
Karol jest wielki, ma jekies 6 - 7 kg, jes buro - brazowy i ma kudlaty pomaranczowy brzuch. Do tego ma fajne czrne podusie na lapkach.Wyglada jak foczka, bo ma lsniace, przylegajace futro.
Do tego ma okragle pysio i wielkie madre oczy.
Karol nadaje sie do domu z dziecmi i z kotami.
Zostal odchowany na whiskasie i widac ze nie marudzi przy jedzeniu.
Ci Panstwo ktorzy go karmia, nie chca go. Mieszkanie gdzie Karol przebywa wkrotce musi byc opuszczone... Karol nie nadaje sie na ulice ani do schroniska...

Catrina

Post » Czw wrz 01, 2005 13:24

FOTKI KAROLKA.
Jest grubbiutki ale cudowny. Najbardziej miziasty kot jakiego udalo mi se spotkac:)
I TAKI SAMOTNY... :(
BARDZO TĘSKNI DO CZŁOWIEKA I PŁACZE GDY WYCHODZI SIE Z DOMU. ZOSTAJE WTEDY SAM I JEST BARDZO NIESZCZESLIWY. :(

http://agma17.w.interia.pl/mizianko.jpg

http://agma17.w.interia.pl/glowka.jpg

http://agma17.w.interia.pl/lezy.jpg

SZUKAMY KOCHAJĄCEGO DOMKU!!!
Ostatnio edytowano Czw wrz 01, 2005 13:34 przez azis, łącznie edytowano 1 raz

azis

Post » Czw wrz 01, 2005 13:30

Azis,
ladniejsze Ci wyszly te foty niz mi:). Fajny jest ten Karol... szkoda mi go bardzo, ryczec mi sie chce jak o nim pomysle.

Catrina

Post » Czw wrz 01, 2005 13:33

Catrina pisze:Azis,
ladniejsze Ci wyszly te foty niz mi:). Fajny jest ten Karol... szkoda mi go bardzo, ryczec mi sie chce jak o nim pomysle.

Jestem w koncu fotografem z wykształcenia... :wink:
Mnie tez go szkoda bardzo- jest boskiiiii!

azis

Post » Czw wrz 01, 2005 13:40

Obrazek

Azis,
wybacz ze sie podszyje pod Twoja fote ale on mi sie tutaj bardzo podoba :D , nie moge sie oprzec.

Catrina

Post » Czw wrz 01, 2005 14:41

Catrina, Azis: jeszcze raz dziekuję za pomoc!!!!
Wysłałam fotki oraz link do tego wątku (w koncu tu jest dokładnie opisany Karol i jego smutna historai) do mojego szwagra, któremu niedawno właśnie taki burasek uciekł (mieli wypadek autem i kocisko po prostu ze strachu pognało przed siebie - szukali i...ani sladu :( )
Trzymajcie kciuki, zeby Karol ujął za serca rodzinkę mojego szwagra!!!!!!!!!
Gość

Post » Czw wrz 01, 2005 14:46

ups....zapomniałam sie zalogować i pisałam jako gosć ;-)

Druidess

Post » Czw wrz 01, 2005 21:42

Trzyma bardzo mocno :ok:
Catrina naprawdę była pod dużym wrażeniem :)
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Czw wrz 01, 2005 22:20

Dziewczyny - ja go mogę zabrać do cioci (a co tam 8) ) ale dopiero w drugiej połowie września na czas szukania domku! Ale co do tej pory? Super kotek ! Przesliczny burasek - licze na to, że natychmiast ktoś się zakocha i tymczasowy dom nie bedzie potrzebny.

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Pt wrz 02, 2005 7:05

Trzymam kciuki za domek!!!

azis

Post » Pt wrz 02, 2005 7:48

elisee pisze:Dziewczyny - ja go mogę zabrać do cioci (a co tam 8) ) ale dopiero w drugiej połowie września na czas szukania domku! Ale co do tej pory? Super kotek ! Przesliczny burasek - licze na to, że natychmiast ktoś się zakocha i tymczasowy dom nie bedzie potrzebny.

Super:),
zadzwonie do tymczasowych opiekunow ze MUSZA sie nim zajac do 15 wrzesnia. Pozniej napisze co oni na to.... Ja caly czas licze ze ONI sie skusza. Maja jakies opory nieracjonalne. Maja niesterylizowana rozwydrzona kocice, ktora jest rozpieszczona itd i Oni sie martwia ze ona bedzie niezadowolona. Maja warunki, to jest ich rodzinny kot... same argumenty ZA poza tym jednym nieracjonalnym. Ja wiem ze sie nie da nikogo zmusic do wziecia kota ale dla Karolka to byloby najlepsze. Moze jak z nim pomieszkaja "tymczasowo" to zmienia zdanie? :wink:

Catrina

[poprzednia][następna]